start direct bij deze opdrachtgevers

Werken en leren bij de mooiste organisaties

YoungCapital NEXT is dé detacheerder in IT en finance, waar talentontwikkeling centraal staat. Wat wij belangrijk vinden? De weg naar de top vrijmaken voor talent. Ook voor jou. Door ons grote netwerk kun jij je ontwikkelen bij de mooiste bedrijven. Wie dat zoal zijn, lees je hier.

0

young professionals opgeleid en aan het werk

0

verschillende bedrijven waar je direct kunt starten.

0+

mede-talenten die dagelijks werken en leren

Help bedrijven op weg als ING-trainee

Help bedrijven op weg als ING-trainee

Op de Business Banking-afdeling van ING worden dagelijks deals met zakelijke klanten gesloten. Samen met collega’s check je of de plannen van deze bedrijven financieel haalbaar zijn. Check? Dan help je ze hun ambities waar te maken. Je switcht tijdens het ING-traineeship elke zes maanden van functie. Om zoveel mogelijk kennis op te doen en te kijken welke rol het beste bij jou past.

Werk aan de toekomst als RPA-developer bij Defensie

Slimme software robots maken. Dat is jouw hoofdtaak als RPA-developer bij Defensie. Geen echte ‘robots, maar systemen die bedrijfsprocessen optimaliseren. RPA, beheer en doorontwikkeling: het komt voorbij bij het Robotics Controle Centrum (RCC). Een jong, multidisciplinair team dat tientallen bestaande robots verbetert en continu ideeën pitcht voor nieuwe varianten. Zo heb jij direct impact op het hele ministerie.

Werk aan de toekomst als RPA-developer bij Defensie
YoungCapital Group

Wees alert als CDD-analist bij Rabobank

Als CDD-analist bij Rabobank heb je een belangrijke baan te pakken. Samen met andere analisten voorkom jij dat financiële diensten worden misbruikt. Denk aan fraude, terrorisme of witwassen. Gaan er dus door verdachte transacties of opvallende patronen alarmbellen rinkelen? Dan is het aan jou om uit te zoeken wat er aan de hand is. En je start ook nog direct met een salaris van €3000,- bruto!

Werken voor de mooiste organisaties

Neem contact op

Wil je extra informatie voordat je solliciteert? Bel ons op 020 - 653 15 44 of mail via info@next.youngcapital.nl.

Stel je vraag hier