YoungCapital NEXT wordt onafhankelijke detacheerder

YoungCapital NEXT wordt onafhankelijke detacheerder

Vaste aanstellingen, zekerheid op salaris en aantrekkelijke secundaire voorwaarden gericht op young professionals

YoungCapital NEXT kondigt een belangrijke stap aan: het bedrijf gaat young professionals een vaste aanstelling en zekerheid op salaris bieden met secundaire voorwaarden gericht op flexibele mobiliteit, goede work-life-balance en ruimte voor opleiding. Met deze introductie transformeert YoungCapital NEXT van ‘uitzend-plus-label’ tot een onafhankelijke detacheerder. Het bedrijf heeft een duidelijke visie op de toekomst van detachering, waarin de versnelde groei van young professionals en het motiveren van een ondernemende en weerbare mindset centraal staan. Wel blijft YoungCapital NEXT onderdeel van de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU), die toezicht houdt op kwaliteit en ethische normen.


Daphine Jacobs, Managing Director bij YoungCapital NEXT: "Deze mijlpaal illustreert de evolutie van YoungCapital NEXT van uitzenden naar volwaardige detachering. Het is een belangrijke stap in onze missie om de toekomst van detachering vorm te geven en voortdurend te streven naar arbeidsvoorwaarden die passen bij de young professionals van nu. Zo creëren we als nieuw merk de ideale combinatie van flexibiliteit en zekerheid. We blijven innoveren en onze diensten aanpassen aan de dynamische en ondernemende behoeften van zowel young professionals als werkgevers in deze snel veranderende arbeidsmarkt.”

Flexibiliteit en zekerheid
Detachering via YoungCapital NEXT biedt young professionals de kans om ervaring op te doen bij verschillende toonaangevende organisaties uit het netwerk van het bedrijf. Tegelijkertijd creëert YoungCapital NEXT zekerheid op salaris en een vast dienstverband met secundaire voorwaarden die deels naar eigen wens ingevuld kunnen worden. Deze voorwaarden hebben betrekking op voor young professionals belangrijke thema’s. Zo worden er opties geboden voor flexibele mobiliteit, krijgen NEXT’ers ruim opleidingsbudget dat per jaar in dienstverband oploopt, en is er budget beschikbaar voor activiteiten die goed zijn voor de fysieke en mentale gezondheid.

Ontwikkeling voorop
Een carrière bij YoungCapital NEXT begint met een minimaal tweejarige traineeship waarbij young professionals gedetacheerd worden bij opdrachtgevers uit het netwerk van de detacheerder, waaronder Achmea, KPN, Rabobank en Univé. Bij start volgen de NEXT’ers een intensief ontwikkeltraject van twee tot drie maanden bestaande uit trainingen en opleidingen, en worden ze gedurende hun traineeship gecoacht door talentmanagers van YoungCapital NEXT. Er kan gekozen worden uit twaalf verschillende soft skill-trainingen waarbij ze leren om effectief feedback te geven, om te gaan met weerstand op de werkvloer, persoonlijke talenten te ontdekken en hun werkweek te managen. YoungCapital NEXT blijft young professionals gedurende hun carrière ondersteunen bij het vinden van nieuwe kansen en het verder ontwikkelen en doorgroeien.

“Razendsnel jezelf en het vak leren kennen door jouw ontwikkeling op één te zetten, terwijl je stappen maakt in de praktijk. Dat is NEXT.” Aldus Rowaida El Harrak, Head of Talent Management, Process & Quality.

Samenwerking opdrachtgevers
Tegelijkertijd met deze stap introduceert YoungCapital NEXT een nieuwe merkidentiteit die draait om het uitdagen van het heden en het vormgeven van de toekomst. De kernwaarden 'be an entrepreneur, challenge now, shape next, build grit' staan hierin centraal en vormen ook het onderscheidende vermogen van het ontwikkeltraject. Voor opdrachtgevers betekent het ontwikkeltraject dat zij samenwerken met young professionals die niet alleen vakinhoudelijk gekwalificeerd zijn, maar ook moeiteloos omgaan met de uitdagingen die bij een carrière in IT, finance of de publieke sector komen kijken. In overleg met de opdrachtgevers kunnen ook traineeships op maat gemaakt worden.

Favourite vacancies (0)