Newsroom

Persberichten

YoungCapital lanceert YC Summer School

15-06-2020

YoungCapital opent in juli en augustus de digitale deuren van YC Summer School. De plek waar jongeren deze zomer gratis hun soft skills kunnen laten bijspijkeren. “Het is voor jongeren ontzettend belangrijk om, gezien de huidige situatie op de arbeidsmarkt, vaardigheden te ontwikkelen die nu en in de toekomst belangrijk zijn”, zegt Karin van der Gragt, Director YoungCapital NEXT. Het trainen van deze vaardigheden zorgt ervoor dat jongeren zelfverzekerder uit de crisis komen. Inschrijven kan via youngcapital.nl/summerschool. De eerste online trainingen starten op 1 juli. 

Lees het hele artikel

Zuid-Hollandse samenwerking voor opleiden 3.000 extra IT’ers

12-03-2020 - In Zuid-Holland is een mismatch op de arbeidsmarkt.

Opleiding tot AFAS Succesbeheerder van YoungCapital NEXT start derde klas binnen zes maanden

09-03-2020 - Groeiende behoefte uit bedrijfsleven om IT-veranderingen te begeleiden

YoungCapital NEXT start praktijkgerichte mbo-opleiding op maat

24-09-2019 - Opleider geeft betaald toekomstgericht technisch onderwijs in samenwerking met bedrijfsleven

IT-opleiding YoungCapital NEXT van start in Eindhoven

07-05-2019 - De jonge talenten gaan drie maanden aan de slag met blockchain en cybersecurity. Daarna brengen ze hun kennis vier dagen per week in de praktijk bij IT-bedrijven.

1 APRIL: YoungCapital start basisonderwijs van de toekomst: YoungCapital Junior

01-04-2019 - Innovatieve basisschool schrapt aardrijkskunde en schrijven

Anoeshka Maaskant

Perscontact

Anoeskha Maaskant
06-82260904
a.maaskant@youngcapital.nl

Over YoungCapital NEXT

YoungCapital NEXT is dé detacheerder voor young professionals in IT, finance en techniek, waar talentontwikkeling centraal staat. Met een database van 7 miljoen talenten vinden wij altijd de perfecte specialist voor iedere organisatie. Van eager, jong talent dat voor maximale groei gaat tot ervaren specialisten die een afdeling of project direct naar the highest level tillen. Waar ons hart sneller van gaat kloppen? De weg naar de top voor talent vrij maken. Dit doen we door ze op te leiden, te reskillen en bij te scholen, met ons grote netwerk en door ze op alle fronten te helpen bij hun groei en ontwikkeling. Met een agile-based-leeraanpak, afgestemd op de vragen en uitdagingen van de arbeidsmarkt. Zo zorgen we dat ze direct van toegevoegde waarde zijn op de werkvloer.

Gallery

Download de YoungCapital perskit

Download perskit (ZIP)