Detachering in techniek van specialisten op maat

YoungCapital NEXT is meer dan alleen een detacheringsbureau in techniek

YoungCapital NEXT is meer dan alleen een detacheringsbureau in techniek Technisch talent nodig? YoungCapital NEXT is expert op het gebied van detachering in techniek. Wij hebben ervaren young professionals klaarstaan die direct zelfstandig op een opdracht gezet kunnen worden. Van mechanical en electrical engineers tot monteurs en service- en sales engineers. Of specialisten die wij agile-based-trainen. Met lesstof die is afgestemd op de behoeften van jouw organisatie.

Wie zoek je?

Talent komt bij ons met drie soorten ervaring: specialisten met werkervaring die eager zijn om nóg meer te leren. Young professionals die zich willen bewijzen en young talents die wij samen met jou vormen. Wil je meer weten over hoe wij werken? Lees het hier.

Young talent

€25 - €40 per uur

Studeert, gepassioneerd voor het vak en eager om te leren in de praktijk

Installatietechnicus

4 dagen per week

Volgt een opleiding via YoungCapital NEXT

Via onze detavast-constructie. Investeer in de toekomst van jouw afdeling: kosteloze overname na het traject

Young professional

€35 - €50 per uur

Afgestudeerd, gedreven en ambitieus. Klaar voor verantwoordelijkheid

Storings- en onderhoudsexpert of operational expert

Fulltime

Volgt vakinhoudelijke trainingen en een persoonlijk leiderschapsprogramma

Via onze detavast-constructie. Investeer in de toekomst van jouw afdeling: kosteloze overname na het traject

Specialist

€50 - €75 per uur

Ervaren en kent het vak. Zoekt meer verdieping of verbreding

Mechanical en electrical engineers, monteurs en service- en sales engineers

Fulltime

Krijgt coaching en begeleiding van YoungCapital NEXT

Via onze detaflex-constructie. De tijdelijke oplossing voor piekmomenten, bij het opstarten van een nieuw project of om expertise in huis te halen

Meer weten?

Bel direct naar 020 - 653 15 44, mail naar techniek@next.youngcapital.nl of vul onderstaand formulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Daarom kiezen bedrijven voor YoungCapital NEXT

We kunnen het zelf wel allemaal vertellen, maar wat vinden de klanten die al eerder met ons samenwerkten? En hoe ervaren onze talenten de detachering opdrachten, opleidingen en trainingen?

Veelgestelde vragen

 • Wanneer kunnen talenten worden overgenomen?

 • Young talents volgen een opleiding van zo’n twee jaar. Daarna kunnen ze kosteloos worden overgenomen. Voor young professionals geldt dat na 3.000 facturabele uren. Ook dit is ongeveer na twee jaar. Bij detachering van techniek-specialisten is overname niet mogelijk. Zij doen namelijk tijdelijke projecten en gaan na de afgesproken periode door naar een andere opdracht.

 • Hoe zitten de opleidingstrajecten in elkaar?

 • Onze erkende mbo2-opleiding Techniek duurt twee jaar. De young talents starten met een bootcamp van vier weken om de basis onder de knie te krijgen. Daarna gaan ze vier dagen per week op jouw werkvloer aan de slag. De andere dag volgen ze lessen die volledig zijn afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf. Daarnaast volgen de studenten een persoonlijk leiderschapstraject om hun soft skills en growth mindset verder te ontwikkelen.

  De traineeships Mechatronica en Operational expert duren anderhalf tot twee jaar. De young professionals starten ook hier met een bootcamp. Daarna gaan ze fulltime in de praktijk aan de slag. Ze volgen trainingen met op maat gemaakte lesstof die we afstemmen op de behoeften van jouw bedrijf en ze halen de benodigde certificaten. Voorbeelden van trainingsonderwerpen bij het traineeship Operational expert zijn: industriële elektrotechniek, mechanica, pneumatiek, meet- & regeltechniek en besturingstechniek. Bij het traineeship Mechatronica kun je denken aan: basisoperatorschap, technisch operatorschap, OEE, aandrijftechniek, elektrotechniek en besturingstechniek.

 • Wat is het kennisniveau van jullie technische talenten?

 • De specialisten hebben een relevante vooropleiding en werkervaring opgedaan. Zij kunnen dus direct zelfstandig op een opdracht gezet worden.

  De young professionals hebben minimaal een mbo3-opleiding richting techniek afgerond, maar hebben nog weinig werkervaring. Zij starten met een bootcamp van twee à drie maanden en behalen erkende certificaten. Hiermee is de fundering gelegd. Daarna gaan ze bij jou in de praktijk aan de slag. Ook volgen ze af en toe trainingen met op maat gemaakte lesstof die we afstemmen op de behoeften van jouw bedrijf.

  De young talents studeren nog. Ze worden agile-based-opgeleid en starten met een intensieve bootcamp van twee à drie maanden, om zo over de juiste basiskennis te beschikken. Daarna werken ze vier dagen bij jou op de werkvloer en volgen ze één dag les. De lesstof stemmen we volledig af op de behoeften van jouw bedrijf. Daarnaast ontwikkelen ze hun soft skills en growth mindset met een persoonlijk leiderschapstraject.

Neem contact op

Bel direct naar 020 - 653 15 44, mail naar techniek@next.youngcapital.nl of vul onderstaand formulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.