HOW WE WORK

Onze werkwijze

Met YoungCapital NEXT leren young professionals wél wat ze nodig hebben op de werkvloer. Dit doen we door ze op te leiden, te reskillen en bij te scholen met een agile-based-leeraanpak, afgestemd op de vragen en uitdagingen van de arbeidsmarkt. De nieuwe kennis passen de talenten meteen toe in de praktijk. Op jouw werkvloer. Daarbij worden ze intensief begeleid op persoonlijk vlak. Zo hebben ze naast vakkennis ook goed ontwikkelde soft skills en een growth mindset. Want die bepalen of ze succesvol zijn en blijven voor jouw organisatie.

Altijd de perfecte match. Wie je ook zoekt

Altijd de perfecte match. Wie je ook zoekt

Met een database van meer dan 7 miljoen young professionals vinden wij altijd het perfecte talent voor iedere organisatie. Met onze detavast-oplossing vinden wij jong talent die nog studeert, passie voor het vak heeft en eager is om te leren in de praktijk. Of een ambitieuze young professional met een diploma op zak, die klaar is voor verantwoordelijkheid. Het fijne is: als het talent onmisbaar is geworden op jouw werkvloer, dan neem je hem of haar kosteloos in dienst. Liever flexibiliteit en werkervaring? Met onze detaflex-oplossing vinden wij de ervaren specialist die direct up-to-speed meedraait op jouw tijdelijke opdracht of project.

Onze agile-based-leermethode

Onze agile-based-leermethode

Bij ons geen vaste leerpakketten met theorie waar je het stof van af moet blazen. We werken met een agile-based-leermethode. Onze trainingen en opleidingen worden volledig afgestemd op de uitdagingen van jouw bedrijf en de kennis en vaardigheden van de (young) professional. Iemand die in zijn vrije tijd achter de IT-knoppen zit, krijgt dus een ander lespakket dan iemand die we omscholen tot IT-specialist. De nieuwe kennis die onze talenten opdoen van de beste docenten uit het bedrijfsleven, passen ze meteen toe in de praktijk. Daarbij worden ze intensief begeleid op persoonlijk vlak. Met als resultaat: een steile leercurve in zowel de hard als soft skills.

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

Met alleen vakkennis kom je er niet. Hoe je communiceert, samenwerkt en je opstelt, is doorslaggevend voor het succes op de werkvloer. Daarom zijn wij niet simpelweg een detacheringsbureau. Wij gaan verder. Door volop te investeren in de soft skills en growth mindset van onze talenten. Onder deskundige begeleiding tijdens een persoonlijk leiderschapstraject. Ze leren zichzelf door en door kennen. Ze worden zich bewust van hun sterktes. Ze werken full focus aan hun verbeterpunten en durven vol zelfvertrouwen uit hun comfortzone te stappen. Zo doorbreken ze patronen en krijgen ze meer voor elkaar met minder moeite.

Talentmanager: de doelgroepspecialist

Talentmanager: de doelgroepspecialist

De ultieme werkgever voor young professionals zijn. Waar ze koste wat het kost willen werken en zorgen voor vernieuwing. Maar lukt het niet om die ‘ongrijpbare’ generatie te vinden, boeien en binden? Onze talentmanagers weten als geen ander wat jong talent belangrijk vindt, hoe je daar op inspeelt en, als je ze eenmaal aan boord hebt, hoe je ervoor zorgt dat ze niet overstappen naar de concurrent. Daarom gaan we graag met je in gesprek en geven we advies over onderwerpen als persoonlijk leiderschap, ontwikkeling, motivatie en de toekomst van werk. Let's talk!

Meer weten?

Bel direct naar 020 - 653 15 44, mail naar info@next.youngcapital.nl of vul onderstaand formulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Zo vult YoungCapital NEXT jouw vacatures


 • Werving

  Wij werven slimme, gedreven kandidaten van verschillende opleidingsniveaus, met sterke sociale vaardigheden en passie voor jouw vak.


 • Opleiding

  Indien nodig leiden we ze, met de beste opleiders van Nederland, op tot direct inzetbare medewerkers.


 • Persoonlijke begeleiding

  Ze gaan bij jou op basis van detachering aan de slag, onder begeleiding van een persoonlijke coach van YoungCapital NEXT.


 • Ontwikkeling soft skills

  Niet alleen hun vakkennis, maar ook hun soft skills krijgen aandacht. Zo worden ze een fijne collega.

 • Overname

  Zijn de talenten na het detavast-traject niet meer weg te denken bij jouw bedrijf? Dan neem je ze na afloop kosteloos in dienst.

Ga aan de slag bij

Neem contact op

Bel naar 020 - 653 15 44, mail naar info@next.youngcapital.nl of laat je gegevens hieronder achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op: