HOW WE WORK

Onze werkwijze

Met YoungCapital NEXT leren young professionals wél wat ze nodig hebben op de werkvloer. Dit doen we door ze op te leiden, te reskillen en bij te scholen met een agile-based-leeraanpak, afgestemd op de vragen en uitdagingen van de arbeidsmarkt. De nieuwe kennis passen de talenten meteen toe in de praktijk. Op jouw werkvloer. Daarbij worden ze intensief begeleid op persoonlijk vlak. Zo hebben ze naast vakkennis ook goed ontwikkelde soft skills en een growth mindset. Want die bepalen of ze succesvol zijn en blijven voor jouw organisatie.

Altijd de perfecte match. Wie je ook zoekt

Altijd de perfecte match. Wie je ook zoekt

Met een database van meer dan 8 miljoen young professionals vinden wij altijd het perfecte talent voor iedere organisatie. Al 20 jaar lang. De drive en motivatie om te leren en groeien hebben de talenten sowieso. Hebben ze ook de nodige kennis en ervaring, dan gaan ze direct up-to-speed aan de slag. Nog niet het juiste papiertje, dan halen ze dat tijdens een traineeship waar ze werken met leren combineren.

Onze agile-based-leermethode

Onze agile-based-leermethode

Bij ons geen vaste leerpakketten met theorie waar je het stof van af moet blazen. We werken met een agile-based-leermethode. Onze traineeships worden volledig afgestemd op de uitdagingen van jouw bedrijf en de kennis en vaardigheden van de young professional. Iemand die in zijn vrije tijd actief belegt of achter de IT-knoppen zit, krijgt dus een ander lespakket dan iemand die we omscholen tot finance- of IT-specialist. De nieuwe kennis die onze talenten inhouse opdoen van de beste docenten uit het bedrijfsleven, passen ze direct toe in de praktijk. Daarbij worden ze intensief begeleid op persoonlijk vlak. Met als resultaat: een steile leercurve in zowel hard als soft skills.

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

Met alleen vakkennis kom je er niet. Hoe je communiceert, samenwerkt en je opstelt, is doorslaggevend voor het succes op de werkvloer. Daarom zijn wij niet simpelweg een detacheringsbureau. Wij gaan verder. Door volop te investeren in de soft skills en growth mindset van onze talenten. Onder deskundige begeleiding tijdens een persoonlijk leiderschapstraject. Ze leren zichzelf door en door kennen. Ze worden zich bewust van hun sterktes. Ze werken full focus aan hun verbeterpunten en durven vol zelfvertrouwen uit hun comfortzone te stappen. Zo doorbreken ze patronen en krijgen ze meer voor elkaar met minder moeite.

Talentmanager: de doelgroepspecialist

Talent Manager: de doelgroepspecialist

De ultieme werkgever voor young professionals zijn. Waar ze koste wat het kost willen werken en zorgen voor vernieuwing. Maar lukt het niet om die ‘ongrijpbare’ generatie te vinden, boeien en binden? Onze Talent Managers weten als geen ander wat jong talent belangrijk vindt, hoe je daar op inspeelt en, als je ze eenmaal aan boord hebt, hoe je ervoor zorgt dat ze niet overstappen naar de concurrent. Daarom gaan we graag met je in gesprek en geven we advies over onderwerpen als persoonlijk leiderschap, ontwikkeling, motivatie en de toekomst van werk. Let's talk!

Meer weten?

Bel direct naar 020 - 653 15 44, mail naar info@next.youngcapital.nl of vul onderstaand formulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Zo vult YoungCapital NEXT jouw vacatures


 • Werving

  Wij werven slimme, gedreven kandidaten van verschillende opleidingsniveaus, met sterke sociale vaardigheden en passie voor jouw vak.


 • Work (& learn)

  De kandidaten gaan bij jou aan de slag, op basis van detachering. Jonge talenten starten hun traineeship met een bootcamp en halen certificaten along the way. Young professionals met de juiste papieren en ervaring draaien direct mee op je opdracht of project.


 • Non-stop persoonlijke begeleiding

  Al onze young professionals krijgen begeleiding van een persoonlijk Talent Manager van YoungCapital NEXT, die toeziet op hun groei en ontwikkeling.


 • Ontwikkeling soft skills en persoonlijke groei

  Young professionals bind je met aandacht voor hun persoonlijke groei. Met verschillende soft skills-trainingen leren wij de talenten écht anders te durven denken en doen. Met als resultaat: fijne collega’s voor jouw werkvloer.

 • Einde project of overname

  Zijn de young professionals na het traineeship niet meer weg te denken bij jouw bedrijf? Dan neem je ze na afloop kosteloos in dienst.

Ga aan de slag bij

Neem contact op

Bel naar 020 - 653 15 44, mail naar info@next.youngcapital.nl of laat je gegevens hieronder achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op: