IT-DETACHERING VAN SPECIALISTEN OP MAAT

YoungCapital NEXT is meer dan alleen een IT-detacheringsbureau

IT’ers inhuren vanuit het buitenland? Met IT-detachering via YoungCapital NEXT is dat verleden tijd. Wij hebben specialisten klaarstaan die direct up-to-speed meedraaien. Op jouw tijdelijke opdracht, een langer project of jaren lang. Van developers en big data engineers, tot informatieanalisten. Professionals met ervaring, of specialisten to be die wij agile-based-opleiden.

Wie zoek je?

Talent komt bij ons met drie soorten ervaring: specialisten met werkervaring die eager zijn om nóg meer te leren. Young professionals die zich willen bewijzen en young talents die wij samen met jou vormen. Wil je meer weten over hoe wij werken? Lees het hier.

Young talent

€25 - €40 per uur

Studeert, gepassioneerd voor het vak en eager om te leren in de praktijk

Software developer of AFAS-succesbeheerder

4 dagen per week

Volgt een hbo-opleiding via YoungCapital NEXT

Via onze detavast-constructie. Investeer in de toekomst van jouw afdeling: kosteloze overname na het traject

Young professional

€35 - €50 per uur

Afgestudeerd, gedreven en ambitieus. Klaar voor verantwoordelijkheid

C#, Java, BI/Big data, DevOps, informatieanalist, SAP, RPA, software tester, low code developer of cyber security specialist

Fulltime

Volgt vakinhoudelijke trainingen en een persoonlijk leiderschapsprogramma

Via onze detavast-constructie. Investeer in de toekomst van jouw afdeling: kosteloze overname na het traject

Specialist

€50 - €75 per uur

Ervaren en kent het vak. Zoekt meer verdieping of verbreding

Software developer, Technisch IT-specialist, Cyber security expert, Data-analist of BI-specialist

Fulltime

Krijgt coaching en begeleiding van YoungCapital NEXT

Via onze detaflex-constructie. De tijdelijke oplossing voor piekmomenten, bij het opstarten van een nieuw project of om expertise in huis te halen

Meer weten?

Bel 020 - 653 15 44, mail it@next.youngcapital.nl of vul onderstaand formulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ben jij AFAS-klant?

Ben jij AFAS-klant?

Met onze AFAS-succesbeheerders op je werkvloer haal jij het maximale uit de software van AFAS. Wij leiden de talenten op met onze hbo-opleiding. Na een intensieve bootcamp van drie maanden gaan ze vier dagen per week bij jou aan de slag en krijgen ze de andere dag les. Zo vertalen ze jouw wensen door naar oplossingen en brengen ze zelf actief problemen in kaart. Meer informatie? Download de brochure.

Daarom kiezen bedrijven voor YoungCapital NEXT

We kunnen het zelf wel allemaal vertellen, maar wat vinden de klanten die al eerder met ons samenwerkten? En hoe ervaren onze talenten de detachering opdrachten, opleidingen en trainingen?

Veelgestelde vragen

 • Ik heb nu IT-medewerkers nodig. Kan dat?

 • Dat kan zeker. Bij ons staan er altijd IT-talenten klaar die direct aan de slag kunnen. Zowel specialisten als young professionals en young talents. Benieuwd naar de mogelijkheden van IT-detachering? Neem contact met ons op via it@next.youngcapital.nl of bel naar 020 - 653 15 44. Wij helpen je gelijk.

 • Wat is het kennisniveau van jullie IT-talent?

 • De specialisten hebben een relevante vooropleiding en werkervaring opgedaan. Zij kunnen dus direct zelfstandig op een opdracht gezet worden.

  De young professionals hebben minimaal een hbo-opleiding afgerond, maar hebben nog weinig werkervaring. Zij starten met een bootcamp van twee à drie maanden en behalen twee of drie erkende certificaten. Hiermee is de fundering gelegd. Daarna gaan ze bij jou in de praktijk aan de slag. Ook volgen ze af en toe trainingen met op maat gemaakte lesstof die we afstemmen op de behoeften van jouw bedrijf. Door het werken en leren te combineren, creëren we een steile leercurve voor hen en zijn ze in no-time up to speed.

  De young talents studeren nog. Ze worden agile-based-opgeleid en starten met een intensieve bootcamp van twee à drie maanden, om zo over de juiste basiskennis te beschikken. Daarna werken ze vier dagen bij jou op de werkvloer en volgen ze één dag les. De lesstof stemmen we volledig af op de behoeften van jouw bedrijf. Daarnaast ontwikkelen ze hun soft skills en growth mindset met een persoonlijk leiderschapstraject.

 • Wat voor soort trainingen volgen ze?

 • De specialisten volgen geen vakinhoudelijke trainingen, maar kunnen een (verkort) leiderschapsprogramma volgen. Zo leren ze zichzelf nog beter kennen.

  Onze young talents en young professionals volgen een agile-based-leermethode. Dat wil zeggen: geen vaste leerpakketten, maar op maat gemaakte lesstof. Die we afstemmen op de uitdagingen van jouw bedrijf en de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Naast de vakinhoudelijke trainingen volgen ze ook een persoonlijk leiderschapsprogramma. Dit in combinatie met werken, zorgt ervoor dat de talenten zich razendsnel ontwikkelen en up-to-speed meedraaien binnen jouw bedrijf.

 • Hoe maken jullie de juiste match?

 • Door zowel met jou als opdrachtgever, als met de kandidaat meerdere intensieve gesprekken te voeren. Buiten vaardigheden en vakinhoudelijke kennis, kijken we naar het karakter, de soft skills en de motivatie van de kandidaat.

  Aan jou vragen we welk type persoon bij jouw organisatie past en wat de doorgroeimogelijkheden zijn. Daarnaast doen wij altijd een DISC-persoonlijkheidstest. Zo komen we erachter of de kandidaat goed bij jouw organisatie past.

 • Wanneer kunnen talenten worden overgenomen?

 • De young talents en young professionals kunnen na hun opleidingsperiode kosteloos overgenomen worden. De opleidingen duren gemiddeld 1,5 tot 3,5 jaar.

  De specialisten werken op kortlopende projecten en gaan na de afgesproken periode door naar een andere opdracht.

 • Hoeveel procent blijft na afloop van het opleidingsprogramma bij de opdrachtgever?

 • Ongeveer 80 procent van onze young talents en young professionals stapt na afloop van de opleidingsperiode over naar de opdrachtgever.

Neem contact op

Bel direct naar 020 - 653 15 44, mail naar it@next.youngcapital.nl of vul onderstaand formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.