FINANCE DETACHERING VAN SPECIALISTEN OP MAAT

Voor detachering in finance moet je bij YoungCapital NEXT zijn

Wij brengen jou in contact met finance-talenten die niet kunnen wachten om direct bij jou aan de slag te gaan. Van adviseurs tot CDD/KYC-analisten, die zichzelf willen uitdagen bij jou op de werkvloer. Met vaardigheden die ze hebben opgedaan in ’t werkveld. Of acceptanten en CDD-analisten die wij agile-based trainen naar de behoeften van jouw organisatie.

Wie zoek jij?

Kies je bij ons voor detachering in finance, dan heb je de keuze uit twee soorten finance-talenten: young professionals met werkervaring die eager zijn om nóg meer te leren. En jonge talenten die zich willen bewijzen en wij samen opleiden. Wil je meer weten over hoe wij werken? Lees het hier.

Young talent

Afgestudeerd, gedreven en ambitieus. Klaar voor verantwoordelijkheid

DD/KYC-analist, financieel of zakelijk adviseur, acceptant schade of hypotheek, finance of business controller of data- of treasury-analist

Fulltime werken én leren

Behaalt Wft-certificaten en volgt een persoonlijk ontwikkelingstraject, onder non-stop begeleiding van YoungCapital NEXT

Detavast-constructie in de vorm van een traineeship. Investeer in de toekomst van jouw afdeling: kosteloze overname na het traject

Young professional

Ervaren, kent het vak en heeft de juiste certificaten. Zoekt meer verdieping of verbreding

Acceptant schade of hypotheek, financiaal of zakelijk adviseur of CDD/KYC-analist

Fulltime

Wordt begeleid door YoungCapital NEXT en ontwikkelt een growth mindset en soft skills

De tijdelijke oplossing voor piekmomenten, bij het opstarten van een nieuw project of om expertise in huis te halen

Meer weten?

Bel direct naar 020 - 653 15 44, mail naar finance@next.youngcapital.nl of laat hieronder je gegevens achter

Daarom kiezen bedrijven voor YoungCapital NEXT

We kunnen het zelf wel allemaal vertellen, maar wat vinden de klanten die al eerder met ons samenwerkten? En hoe ervaren onze talenten de detachering opdrachten, opleidingen en trainingen?

Veelgestelde vragen

  • Wanneer kunnen talenten worden overgenomen?

  • Na de afgesproken termijn kunnen talenten kosteloos overgenomen worden. Dit is meestal na 3.400 uur - dat is ongeveer na 2 jaar.

    Bij de finance-detachering van onze young professionals is overname niet mogelijk. Zij pakken (kortlopende) projecten op en gaan na de afgesproken periode door naar een andere opdracht.

  • Hoeveel young professionals blijven na afloop van het opleidingsprogramma bij de opdrachtgever?

  • Ongeveer 80 procent van onze young professionals stapt na afloop van de opleidingsperiode over naar de opdrachtgever.

  • Hoe maken jullie de juiste match?

  • Door zowel met jou als opdrachtgever, als met de kandidaat meerdere intensieve gesprekken te voeren. Buiten vaardigheden en vakinhoudelijke kennis, kijken we naar het karakter, de soft skills en de motivatie van de specialist (in spe).

    Aan jou vragen we welk type persoon je graag in je organisatie wilt en wat de doorgroeimogelijkheden zijn. Daarnaast doen wij altijd een DISC-persoonlijkheidstest. Zo komen we erachter of de kandidaat goed bij jouw organisatie past.

Neem contact op

Bel direct naar 020 - 653 15 44, mail naar finance@next.youngcapital.nl of vul onderstaand formulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.