DETACHERING
PRAKTISCH OPGELEID JONG TALENT

Breng praktisch opgeleid jong talent in je organisatie

Op zoek naar medewerkers voor jouw IT-, techniek-, finance-, sales- of marketingafdeling? Bij YoungCapital NEXT vind je jonge talenten die direct productief zijn. Wij brengen ze de praktische vaardigheden bij die ze in het reguliere onderwijs niet leren en begeleiden ze bij hun verdere ontwikkeling. Hierdoor worden ze met de dag meer waard. Kies uit studenten die 32 uur bij jou gaan werken en leren, trainees die fulltime aan de slag gaan of reguliere detachering van young professionals met ervaring.

Onze trainees staan al klaar.

En kunnen morgen via detachering bij jou aan de slag in één van deze richtingen:

Software development

IT-student

Gemiddeld tussen de 18 en 22 jaar, gepassioneerd voor het vak en eager om te leren in de praktijk. Gaat na een intensieve fulltime trainingsperiode vier dagen per week bij jou aan de slag. Leert de vijfde dag verder op school en haalt zo een erkend hbo-diploma software development of bedrijfskundige informatica.

Tarief: € 25 - 40 per uur

Meer info
Traineeships

Trainee

Gemiddeld zo’n 22-26 jaar. Heeft al een diploma, maar wil een ander vak leren of praktische vaardigheden opdoen die je in regulier onderwijs niet leert. Gedreven en ambitieus, maar relatief onervaren. Gaat fulltime bij jou aan de slag en wordt met de dag beter. Diverse specialisaties beschikbaar.

Tarief: € 35 - 55 per uur

Meer info
Persoonlijke coaching

Young Professional

Gemiddeld 26-30 jaar. Kent het vak, maar wil zichzelf verder ontwikkelen. Gaat fulltime bij jou aan de slag als detacheerder. Onder begeleiding van YoungCapital NEXT ontwikkelt de young professional ook zijn of haar soft skills en zelfbewustzijn. Want dat maakt het verschil op de werkvloer. Diverse specialisaties beschikbaar.

Tarief: € 30 - 55 per uur

Meer info

Zo vult YoungCapital NEXT jouw vacatures


 • Werving

  Wij werven slimme, gedreven kandidaten van verschillende opleidingsniveaus, met sterke sociale vaardigheden en passie voor jouw vak.


 • Opleiding

  Indien nodig leiden we ze, met de beste opleiders van Nederland, op tot direct inzetbare medewerkers.


 • Persoonlijke begeleiding

  Ze gaan bij jou op basis van detachering aan de slag, onder begeleiding van een persoonlijke coach van YoungCapital NEXT.


 • Ontwikkeling soft skills

  Niet alleen hun vakkennis, maar ook hun soft skills krijgen aandacht. Zo worden ze een fijne collega.

 • Overname

  Zijn de talenten na de detachering niet meer weg te denken bij jouw bedrijf? Dan neem je ze na afloop kosteloos in dienst.

Ga aan de slag bij

YoungCapital NEXT

Daarom YoungCapital NEXT

Jongeren leren snel, passen zich makkelijk aan en hebben nog een hele toekomst voor zich. Ideaal voor werkgevers. Maar bij veel afgestudeerden ontbreken de praktische vaardigheden die ze nodig hebben om direct productief te zijn. YoungCapital NEXT brengt daar verandering in. Met traineeships en een eigen hbo-opleiding stomen we jonge talenten klaar voor de arbeidsmarkt. De vakinhoud is afgestemd op de vraag van het bedrijfsleven en leren wordt gecombineerd met werken, via detachering. En zijn de talenten na de periode van detachering helemaal op hun plek? Dan kun je ze kosteloos overnemen.

YoungCapital NEXT

Persoonlijke ontwikkeling

Met alleen vakkennis kom je er niet. Hoe je communiceert, samenwerkt en je opstelt, is van doorslaggevend belang voor succes op de werkvloer. Daarom investeren wij in de persoonlijke ontwikkeling van onze trainees en studenten. Zij leren zichzelf goed kennen en leren hoe ze ineffectieve patronen ombuigen naar nuttige gewoonten. Goed voor hen, maar ook voor jou.

Meer weten?

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.