DETACHERING
PRAKTISCH OPGELEID JONG TALENT

Zoek je young professionals die direct productief zijn?

Je vindt ze bij YoungCapital NEXT. Een uitkomst voor het gat op jouw IT-, techniek-, finance-, online marketing- of salesafdeling. We bieden opleidingen en trainingen die perfect aansluiten op de skills die nu én in de toekomst nodig zijn op de werkvloer. Daarnaast begeleiden we ze intensief bij hun persoonlijke ontwikkeling. Kies uit young talents, young professionals of specialisten.

Groen is het nieuwe goud

Technologie verandert razendsnel en het onderwijs sukkelt er achteraan. Daarom wil jij niet een pas afgestudeerd groentje, je wilt iemand die direct productief is. Ondertussen heerst grote schaarste in IT en techniek. Daarom startten wij de opleidingstak, YoungCapital NEXT, waar jongeren wél leren wat ze nodig hebben op het werk. Niet groen, maar jouw nieuwe goud. Zodra ze zijn klaargestoomd, gaan ze bij jou aan de slag terwijl ze verder leren. Zo haal jij talent in huis, dat met de dag waardevoller wordt voor jouw organisatie.

Onze young professionals staan al klaar.

En kunnen morgen via detachering bij jou aan de slag in één van deze richtingen:

Software development

Young talent

Gemiddeld tussen de 18 en 22 jaar, gepassioneerd voor het vak en eager om te leren in de praktijk. Gaat na een intensieve fulltime trainingsperiode vier dagen per week bij jou aan de slag. Leert de vijfde dag verder op school en haalt zo een erkend hbo-diploma software development of bedrijfskundige informatica.

Tarief: € 25 - 40 per uur

Meer info
Traineeships

Young professional

Gemiddeld zo’n 22-26 jaar. Heeft al een diploma, maar wil een ander vak leren of praktische vaardigheden opdoen die je in regulier onderwijs niet leert. Gedreven en ambitieus, maar relatief onervaren. Gaat fulltime bij jou aan de slag en wordt met de dag beter. Diverse specialisaties beschikbaar.

Tarief: € 35 - 55 per uur

Meer info
Persoonlijke coaching

Specialist

Gemiddeld 26-30 jaar. Kent het vak, maar wil zichzelf verder ontwikkelen. Gaat fulltime bij jou aan de slag als detacheerder. Onder begeleiding van YoungCapital NEXT ontwikkelt de young professional ook zijn of haar soft skills en zelfbewustzijn. Want dat maakt het verschil op de werkvloer. Diverse specialisaties beschikbaar.

Tarief: € 30 - 55 per uur

Meer info

Zo vult YoungCapital NEXT jouw vacatures


 • Werving

  Wij werven slimme, gedreven kandidaten van verschillende opleidingsniveaus, met sterke sociale vaardigheden en passie voor jouw vak.


 • Opleiding

  Indien nodig leiden we ze, met de beste opleiders van Nederland, op tot direct inzetbare medewerkers.


 • Persoonlijke begeleiding

  Ze gaan bij jou op basis van detachering aan de slag, onder begeleiding van een persoonlijke coach van YoungCapital NEXT.


 • Ontwikkeling soft skills

  Niet alleen hun vakkennis, maar ook hun soft skills krijgen aandacht. Zo worden ze een fijne collega.

 • Overname

  Zijn de talenten na de detachering niet meer weg te denken bij jouw bedrijf? Dan neem je ze na afloop kosteloos in dienst.

Ga aan de slag bij

YoungCapital NEXT

Daarom YoungCapital NEXT

Jongeren leren snel, passen zich makkelijk aan en hebben nog een hele toekomst voor zich. Ideaal voor werkgevers. Maar bij veel afgestudeerden ontbreken de praktische vaardigheden die ze nodig hebben om direct productief te zijn. YoungCapital NEXT brengt daar verandering in. Met traineeships en eigen hbo- en mbo-opleidingen stomen we jonge talenten klaar voor de arbeidsmarkt. De vakinhoud is afgestemd op de vraag van het bedrijfsleven en leren wordt gecombineerd met werken, via detachering. En zijn de talenten na de periode van detachering helemaal op hun plek? Dan kun je ze kosteloos overnemen.

YoungCapital NEXT

Persoonlijke ontwikkeling

Met alleen vakkennis kom je er niet. Hoe je communiceert, samenwerkt en je opstelt, is van doorslaggevend belang voor succes op de werkvloer. Daarom investeren wij in de persoonlijke ontwikkeling van onze young professionals. Zij leren zichzelf goed kennen en leren hoe ze ineffectieve patronen ombuigen naar nuttige gewoonten. Goed voor hen, maar ook voor jou.

Meer weten?

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.