TEKORT? NIET BIJ ONS

Vind jouw IT'er, online marketeer, salesprofessional, finance medewerker of technicus

Stop met hunten of talent uit het buitenland aantrekken voor jouw IT-, finance- of technische afdeling. Wij stomen afgestudeerden en hbo’ers klaar voor de werkvloer, en brengen ze ook de praktische vaardigheden bij die ze op school niet leren. Daarna gaan ze bij jou aan de slag. Wees niet bang dat dit veel tijd kost; wij verzorgen de begeleiding, en ze zijn vanaf dag één productief.

Onze trainees staan al klaar.

Ze kunnen morgen bij jou aan de slag in één van deze richtingen:

Zo vul je jouw vacatures in met YoungCapital NEXT


 • Werving

  Wij werven slimme afgestudeerden en hbo’ers, met sterke sociale vaardigheden en passie voor jouw vak.


 • Opleiding

  Die leiden we, met de beste opleiders van Nederland, op tot direct inzetbare medewerkers.


 • Persoonlijke begeleiding

  Ze gaan bij jou aan de slag, onder begeleiding van een persoonlijke coach van YoungCapital NEXT.


 • Ontwikkeling soft skills

  Niet alleen hun vakkennis, maar ook hun soft skills krijgen aandacht. Zo worden ze een fijne collega.

 • Overname

  Bevalt het? Dan neem je ze na afloop kosteloos in dienst.

Ga aan de slag bij

Waarom YoungCapital NEXT?

Jongeren leren snel, passen zich makkelijk aan en hebben nog een hele toekomst voor zich. Ideaal voor werkgevers. Helaas ontbreken bij veel afgestudeerden de praktische vaardigheden die ze nodig hebben om direct productief te kunnen zijn. YoungCapital NEXT brengt daar verandering in. Met traineeships en een eigen hbo-opleiding stomen we jongeren klaar voor de arbeidsmarkt. Met vakinhoud afgestemd op de vraag van het bedrijfsleven en door leren met werken te combineren. Ook de soft skills krijgen een boost met een intensief persoonlijk leiderschapsprogramma.

Persoonlijke ontwikkeling

Met alleen vakkennis kom je er niet. Hoe je communiceert, samenwerkt en je opstelt, is van doorslaggevend belang voor succes op de werkvloer. Daarom investeren wij in de persoonlijke ontwikkeling van onze jongeren. Zij leren zichzelf goed kennen en leren hoe ze ineffectieve patronen ombuigen naar nuttige gewoonten. Goed voor hen, maar ook voor jou.

Specifieke wensen?

We leveren graag maatwerk. Wil je inspraak op het lesprogramma, een bijzondere contractvorm of heb je een andere vraag? Laat het ons weten, we houden wel van een uitdaging.