PERSONEEL TEKORT?
DETACHERING EN OPLEIDING IN ÉÉN

Vind jouw IT’er, online marketeer en salesprofessional, finance medewerker of technicus

Kun je maar geen nieuw talent vinden voor jouw IT-, finance- of technische afdeling? Stop met hunten of nieuwe collega’s uit het buitenland halen. YoungCapital NEXT stoomt (afgestudeerde) talenten klaar voor de werkvloer. Met een eigen hbo-IT-opleiding en verschillende traineeships. We leiden ze op met praktische vaardigheden die ze in het reguliere onderwijs niet leren, en ze gaan op basis van detachering bij jou aan de slag. Tijdens de praktijkervaring begeleiden wij ze en zijn jouw bedrijfsprocessen leidend.

Onze trainees staan al klaar.

Ze kunnen morgen via detachering bij jou aan de slag in één van deze richtingen:

Zo vult YoungCapital NEXT jouw vacatures


 • Werving

  Wij werven slimme, gedreven (afgestudeerde) kandidaten van verschillende opleidingsniveaus, met sterke sociale vaardigheden en passie voor jouw vak.


 • Opleiding

  We leiden ze, met de beste opleiders van Nederland, op tot direct inzetbare medewerkers.


 • Persoonlijke begeleiding

  Ze gaan bij jou op basis van detachering aan de slag, onder begeleiding van een persoonlijke coach van YoungCapital NEXT.


 • Ontwikkeling soft skills

  Niet alleen hun vakkennis, maar ook hun soft skills krijgen aandacht. Zo worden ze een fijne collega.

 • Overname

  Zijn de talenten na de detachering niet meer weg te denken bij jouw bedrijf? Dan neem je ze na afloop kosteloos in dienst.

Ga aan de slag bij

YoungCapital NEXT

Daarom YoungCapital NEXT

Jongeren leren snel, passen zich makkelijk aan en hebben nog een hele toekomst voor zich. Ideaal voor werkgevers. Maar bij veel afgestudeerden ontbreken de praktische vaardigheden die ze nodig hebben om direct productief te zijn. YoungCapital NEXT brengt daar verandering in. Met traineeships en een eigen hbo-opleiding stomen we jonge talenten klaar voor de arbeidsmarkt. De vakinhoud is afgestemd op de vraag van het bedrijfsleven en leren wordt gecombineerd met werken, via detachering. En zijn de talenten na de periode van detachering helemaal op hun plek? Dan kun je ze kosteloos overnemen.

YoungCapital NEXT

Persoonlijke ontwikkeling

Met alleen vakkennis kom je er niet. Hoe je communiceert, samenwerkt en je opstelt, is van doorslaggevend belang voor succes op de werkvloer. Daarom investeren wij in de persoonlijke ontwikkeling van onze trainees en studenten. Zij leren zichzelf goed kennen en leren hoe ze ineffectieve patronen ombuigen naar nuttige gewoonten. Goed voor hen, maar ook voor jou.

Specifieke wensen?

We leveren graag maatwerk. Wil je inspraak op het lesprogramma, een bijzondere contractvorm of heb je een andere vraag? Laat het ons weten, we houden wel van een uitdaging.