alt tag
B2B

WE KNOW
WHO'S
NEXT

Talent is overal, als je weet waar je moet kijken. Wij vinden young professionals die werk van hun carrière willen maken, en vormen ze om tot aanjagers binnen je organisatie.

Contact us

DE WERELD HEEFT MEER CHALLENGERS NODIG. WIJ VINDEN EN VORMEN ZE.

Wie morgen nog relevant wil zijn, heeft vandaag genoeg challengers nodig. Ondernemende types. Die werken aan wat is, kijken naar wat kan en dingen voor elkaar krijgen. YoungCapital NEXT vindt young professionals die het willen maken in IT, finance of de publieke sector. En via een intensief ontwikkeltraject vormen we ze om tot aanjagers binnen organisaties zoals Achmea, KPN, Rabobank en Univé. We leren talenten om zichzelf en anderen steeds opnieuw te challengen. Dagen ze uit om groter te denken. Helpen ze om grit te ontwikkelen, waarmee ze weerstand overwinnen en doorgaan waar de meesten stoppen. Zo groeien ze razendsnel.

FIND NEW TALENT

Niet focussen op wat is, maar op wat kan. Dat is wat wij doen. Door ambitieuze young professionals te vinden, op te leiden en te challengen om het beste uit zichzelf te halen. Zodat ze vervolgens nieuwe kansen kunnen creëren binnen jouw organisatie.

Daarom kies je voor next

Talent is overal, als je weet waar je moet kijken. Wij vinden young professionals die werk van hun carrière willen maken, en vormen ze om tot aanjagers binnen je organisatie.

 1. 1.SNEL NIEUW TALENT

  We werven non-stop voor onze traineeships én hebben de grootse jongerendatabase van Europa. Zo vinden we snel de juiste mensen voor jou.

 2. 2.IMPACT VANAF DAG ÉÉN

  Voordat young professionals bij je organisatie starten, doorlopen ze een uitgebreide bootcamp. Hierin volgen ze vakinhoudelijke trainingen en halen ze benodigde certificaten.

 3. 3.ONTWIKKELTRAJECT OP MAAT

  We kunnen traineeships afstemmen op jouw wensen. En young professionals die voor zo’n traject kiezen, verbinden ze zich voor langere tijd aan je organisatie.

 4. 4.GROEI GOED GEREGELD

  Via coaching en trainingen gaan we voor versnelde professionele én persoonlijke groei. Processen, planning en begeleiding worden door NEXT-talentmanagers geregeld.

klinkt goed?

We zijn benieuwd naar je uitdagingen en maken graag samen een plan voor jouw organisatie.

Let's talkLet's talk

stay young

NIEUWE GENERATIE, NIEUWE ENERGIE

Organisaties kunnen niet zonder young professionals. Want nieuwe generaties willen bouwen aan een mooie toekomst. Veranderen, verbeteren, vooruit. Dus gaan ze op zoek naar uitdagingen. Stellen ze kritische vragen. Maken ze werk van hun ambities. Zo bereiken ze meer en komen ze verder. Samen met jou.

NIEUWE GENERATIE, NIEUWE ENERGIE

Klant aan het woord

 • "MET DETACHERING VIA NEXT BINDEN WE JONGE TALENTEN DUURZAAM AAN ING."

  Jenneke VreugdenhilTalent & Learning Expert bij de Retail Academy ING

The Works

THE NEXT REVOLUTION IS BACKED BY YOUNGCAPITAL

NEXT is in 2014 gestart als detacheringstak van YoungCapital. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een zelfstandige organisatie. We hebben een dedicated team van zo’n 100 collega’s, bouwden een uitgebreid eigen portfolio met opdrachtgevers op en bieden volledig unieke diensten.

Daarbij ligt de nadruk op intensieve ontwikkeltrajecten voor young professionals, met veel aandacht voor professionele en persoonlijke groei. Toch heeft onze YoungCapital-connectie nog altijd een aantal grote voordelen. Zo hebben we via hun unieke database toegang tot miljoenen jongeren, die we op basis van hun persoonlijke profielen zeer gericht kunnen benaderen. Tel daarbij ons eigen groeiende netwerk met NEXT’ers op en je weet dat je snel nieuw talent voor je organisatie vindt.

THE NEXT REVOLUTION IS BACKED BY YOUNGCAPITAL
Envision what could be, and make it happen

Let's talk

Snel in contact met de juiste persoon

You can count on us

 • 10

  miljoen jongeren in onze database

 • 8.2

  Het cijfer dat opdrachtgevers ons gemiddeld geven

 • 82%

  Gaat over naar de opdrachtgever bij deta-vast constructie

 • 94%

  Van de opdrachten vullen we binnen afgesproken termijn in

Stories worth telling

FAQ

Staat jouw vraag hier niet bij? Bekijk dan onze FAQ-pagina

FAQFAQ

Favourite vacancies (0)