Werken en leren, inclusief salaris

Geen kosten, wel doorleren en geld verdienen

Wil je wel verder leren, maar vind je het ook tijd om aan het werk te gaan? Met een hbo-opleiding of traineeship van YoungCapital NEXT doe je het allebei: werken en leren. Je verdient geld en betaalt geen studiekosten. Dus heb jij bijvoorbeeld de verkeerde studiekeuze gemaakt en wil je nu graag iets heel anders gaan doen? Of merk je dat je vaardigheden mist om te worden aangenomen? Of wil jij gewoon leren met zoveel mogelijk praktijkervaring? Welkom bij YoungCapital NEXT.

werken en leren

Work, learn, earn

Werken en leren bij YoungCapital NEXT betekent een baan met een betaalde opleiding, zonder studiekosten. Je ontwikkelt de nieuwste skills in jouw gekozen vakgebied tijdens trainingen en bootcamps én werkt aan je sociale vaardigheden in het persoonlijk ontwikkelingstraject ‘Take Charge’. Die nieuwe kennis breng je gelijk in de praktijk bij een bedrijf, want op de werkvloer leer je het meest. En daar krijg je gewoon salaris voor.

werken en leren

Kickstart je carrière

Klaar om vol voor die carrière te gaan, maar zijn je skills nog niet helemaal up-to-date? En wil je ook op persoonlijk vlak stappen maken? Met een traineeship van YoungCapital NEXT specialiseer jij je in IT, Online Marketing, Finance, Sales of Risk. Je gaat werken en leren tegelijkertijd en ontwikkelt je in 1,5 jaar tot een professional. Zowel op werk- als persoonlijk gebied. Meer weten? Check hier alle traineeships.

werken en leren

Een baan met een betaalde opleiding

Dagenlang in de schoolbanken en af en toe een snuffelstage? Niet bij YoungCapital NEXT. Bij ons is werken en leren ook écht werken en leren. Vier dagen per week zet jij je nieuwe skills in bij een bedrijf binnen jouw vakgebied. Eén dag in de week krijg je in kleine klassen les van professionals. Tijdens de hele opleiding word je begeleid door een talentmanager, die er samen met jou voor zorgt dat jij het beste in jezelf naar boven haalt. Na vier jaar heb je een erkend hbo-diploma en vier jaar relevante werkervaring.

Vragen over YoungCapital NEXT?

Neem dan contact met ons op via 020 - 653 1544 of stel hieronder je vraag.

Tijd voor je NEXT step?

Leren en werken zonder studiekosten en mét salaris. Ben jij er klaar voor? Check de traineeships en de hbo-opleiding van YoungCapital NEXT.