Werken en leren, inclusief salaris

Geen kosten, wel doorleren en geld verdienen

Wil je wel verder leren, maar vind je het ook tijd om aan het werk te gaan? Met een opleiding of traineeship van YoungCapital NEXT doe je het allebei: werken én leren. In IT, finance of techniek. Je betaalt geen studiekosten, je krijgt wel salaris en op maat gemaakte lesstof, compleet afgestemd op jouw behoeften. Dus, heb jij bijvoorbeeld de verkeerde studiekeuze gemaakt en wil je nu graag iets heel anders doen? Merk je dat je vaardigheden mist om te worden aangenomen? Of wil jij gewoon leren én zoveel mogelijk praktijkervaring? Welkom bij YoungCapital NEXT.

werken en leren

Baan, betaalde opleiding en salaris

Of je nu een traineeship volgt of een opleiding doet: bij YoungCapital NEXT combineer je leren met werken. Want je leert toch het meest door het gewoon te dóen.

Dit kun je verwachten:

 • een baan met een betaalde opleiding, zonder studiekosten;
 • op maat gemaakte lesstof afgestemd op jouw behoeften;
 • het persoonlijke ontwikkelingstraject ‘Take Charge’;
 • praktijkervaring bij een topwerkgever, met salaris.

werken en leren

Traineeship: het beste begin van je carrière

Klaar om vol voor die carrière te gaan, maar mis je vaardigheden om te worden aangenomen? Met een traineeship van YoungCapital NEXT spijkeren we je bij op het gebied van IT, finance of techniek. Zodra je er klaar voor bent, ga je werken en leren tegelijkertijd. Zo ontwikkel jij je in één à twee jaar tot een professional. Ook werk je met een persoonlijke talentmanager aan jezelf. Meer weten? Check hier alle traineeships.

Veelgestelde vragen

 • Werken en leren via YoungCapital NEXT. Hoe werkt dat?

 • Bij onze traineeships en opleidingen start je met een intensieve bootcamp. Tijdens deze periode (vaak zo’n drie maanden) leer je de basis. Je gaat aan de slag met een lespakket dat compleet afgestemd is op jouw behoeften en die van de arbeidsmarkt. De basis van jouw gekozen specialty onder de knie? Dan begint het echte leren en werken. Door je nieuwe kennis direct in de praktijk toe te passen bij een bedrijf dat we samen uitzoeken. Tegelijkertijd volg je een persoonlijk leiderschapstraject en word je intensief begeleid. Zo werk je ook aan je soft skills en growth mindset.

 • Hebben jullie werken en leren-vacatures voor mbo en hbo?

 • Ja, voor beide opleidingsniveaus vind je bij ons werken en leren-vacatures: mbo Techniek, hbo Software development en hbo Bedrijfskundige informatica. Bij alle leertrajecten combineer je werk met een opleiding. Je vindt onze werken en leren-vacatures hier.

 • Hoeveel dagen ben ik aan het werk en aan het studeren?

 • Bij onze opleidingen ga je na de bootcamp vier dagen per week werken. De andere dag volg je les. Bij de traineeships ga je na de bootcamp fulltime werken. Je hebt geen vaste lesdag, maar volgt af en toe nog een training.

 • Geen studiekosten. Hoe kan dat?

 • Als je via YoungCapital NEXT gaat leren en werken, betalen wij jouw opleiding en ga je via een van onze opdrachtgevers aan het werk. Zodra jij op de werkvloer aan de slag gaat, krijg je dus ook iedere maand salaris.

 • Hoe hoog is het salaris?

 • Dat verschilt per opleiding en traineeship. Maar één ding kunnen we je garanderen: het is absoluut geen stagevergoeding en het startsalaris is hoger dan het minimumloon. In onze vacatures vind je een indicatie van het salaris. Het is dus echt betaald werken en leren. Tijdens de bootcamp krijg je alleen reiskostenvergoeding.

Meer weten?

Neem dan contact met ons op via 020 - 653 1544 of stel hieronder je vraag.

Tijd voor je NEXT step?

Leren en werken zonder studiekosten en mét salaris. Ben jij er klaar voor? Check onze traineeships.