Werken en leren, inclusief salaris

Geen kosten, wel doorleren en geld verdienen

Wil je wel verder leren, maar vind je het ook tijd om aan het werk te gaan? Met een opleiding of traineeship van YoungCapital NEXT doe je het allebei: werken én leren. Je betaalt geen studiekosten en je krijgt wel salaris. Dus heb jij bijvoorbeeld de verkeerde studiekeuze gemaakt en wil je nu graag iets heel anders gaan doen? Of merk je dat je vaardigheden mist om te worden aangenomen? Of wil jij gewoon leren met zoveel mogelijk praktijkervaring? Welkom bij YoungCapital NEXT.

werken en leren

Baan, betaalde opleiding en salaris

Of je nu een traineeship volgt of een opleiding doet: bij YoungCapital NEXT combineer je leren met werken. Want je leert toch het meest door het gewoon te dóen.

Dit kun je verwachten:

  • een baan met een betaalde opleiding, zonder studiekosten;
  • vakinhoudelijke trainingen;
  • persoonlijk ontwikkelingstraject ‘Take Charge’;
  • praktijkervaring bij een toffe werkgever, met salaris.

werken en leren

Traineeship: het beste begin van je carrière

Klaar om vol voor die carrière te gaan, maar mis je vaardigheden om te worden aangenomen? Met een traineeship van YoungCapital NEXT spijkeren we je bij op het gebied van IT, Online Marketing, Techniek, Finance of Sales. Zodra je er klaar voor bent, ga je werken en leren tegelijkertijd. Zo ontwikkel jij je in zo’n anderhalf jaar tot een professional. Ook werk je met een persoonlijke coach aan jezelf. Meer weten? Check hier alle traineeships.

werken en leren

Hbo software development, bedrijfskundige informatica of mbo-techniek

Dagenlang in de schoolbanken en af en toe een snuffelstage? Niet bij YoungCapital NEXT. Na een bootcamp van maximaal drie maanden ken jij de basics en is het tijd om verder te leren in de praktijk, bij een werkgever. Eén dag in de week krijg je nog les in een kleine klas, de overige vier dagen werk je. Met salaris, natuurlijk. Je krijgt de hele opleiding lang begeleiding van een talentmanager, een soort persoonlijke coach. Na vier jaar heb je een erkend mbo- of hbo-diploma én vier jaar relevante werkervaring.

Vragen over YoungCapital NEXT?

Neem dan contact met ons op via 020 - 653 1544 of stel hieronder je vraag.

Tijd voor je NEXT step?

Leren en werken zonder studiekosten en mét salaris. Ben jij er klaar voor? Check de traineeships en opleidingen van YoungCapital NEXT.