Jouw ontwikkeling
naar een next level

Je persoonlijkheid maakt het verschil

Bij YoungCapital NEXT vinden we het belangrijk dat jij je ontwikkelt tot een echte professional. Niet alleen vakinhoudelijk, maar ook op het gebied van soft skills. Het zijn namelijk je 'zachte' vaardigheden als communiceren, samenwerken en empathisch vermogen, die het verschil maken op de werkvloer. Daarom krijg je van ons een persoonlijk leiderschapstraject bij je traineeship of opleiding. Je leert jezelf door en door kennen, onder deskundige begeleiding. Zo sta je sterker in je schoenen en krijg je meer voor elkaar.

Persoonlijk leiderschapsprogramma

Alleen als je weet wie je bent en wat je kunt, stijg je boven jezelf uit. Daarom start je bij YoungCapital NEXT met ‘Take Charge’, ons persoonlijk leiderschapsprogramma. Persoonlijk leiderschap is de kunst om jezelf te leiden. Klinkt zweverig, maar is eigenlijk heel logisch: het is jouw leven, niemand anders kan het voor je doen. Met ‘Take Charge’ bouw je aan jouw zelfvertrouwen. Je kent je sterke punten, maar ook je leerpunten. Gaat er iets niet soepel? Mooi, dan heb je iets te leren. Want negatieve patronen kun je doorbreken. Met ‘Take Charge’ pak jij de leiding over je leven. Meer weten? Check de video.

Persoonlijke coach helpt je groeien

Groeien gaat sneller met een coach, die objectief kan kijken naar jouw kwaliteiten en leerpunten. Bij YoungCapital NEXT krijg je een eigen talentmanager, die er altijd voor je is. Elke zes weken spreken jullie elkaar persoonlijk, zodat jij advies kunt krijgen bij problemen, vragen en ideeën. Jouw talentmanager hoort waar je tegenaan loopt en zal je altijd uitdagen om je grenzen te verleggen, zodat jij jezelf nog sneller ontwikkelt. Wil jij weten wat een persoonlijke coach voor jou kan betekenen? Check de video hiernaast.

Mindset

Je mindset is superbelangrijk

Studeren en werken tegelijkertijd is pittig. Het vraagt om discipline, doorzettingsvermogen en de juiste mindset. Een growth mindset, om precies te zijn. Wat dat is? Mensen met een growth mindset geloven dat ze overal beter in kunnen worden door te oefenen. Ze snappen dat fouten maken de beste manier is om dingen te leren. Daardoor zijn ze niet bang om fouten te maken of uit hun comfortzone te komen. Een growth mindset helpt je enorm om dingen te relativeren, maar ook om snel beter te worden in wat je doet. Denk jij: ja, daar ben ik het mee eens? Check dan welk traineeship of welke opleiding bij jou past.

Vragen over YoungCapital NEXT?

Neem dan contact met ons op via 020 - 653 1544 of stel hieronder je vraag.

Toe aan je volgende stap?

Denk jij: dit wil ik? Check dan meteen de traineeships of opleidingen van YoungCapital NEXT.