ontwikkeling
persoonlijke ontwikkeling

UNLEASH YOUR POTENTIAL

PROFESSIONEEL SUCCES BEGINT BIJ PERSOONLIJKE GROEI

Vakkennis en diploma’s zijn één. Wie echt impact wil maken, moet grit hebben. De wil om uitdagingen aan te gaan die onmogelijk lijken. Weerstand te doorbreken en door te gaan waar anderen stoppen. Daarom zetten we jouw ontwikkeling op de eerste plek. Met een eigen talentmanager, soft skill-trainingen en een persoonlijk leiderschapstraject. Zodat jij straks het vertrouwen en de zelfkennis hebt om jouw doelen te bereiken.

TAKE CHARGE

Zet vol in op jouw talenten en maak je eigen succes

Jezelf door en door leren kennen. Ontdekken wat jouw talenten en kwaliteiten zijn, en hoe je die optimaal inzet. Door ineffectieve patronen om te buigen naar handige gewoontes. En van je valkuilen groeikansen te maken. Dat is Take Charge. Het persoonlijk leiderschapstraject dat iedere NEXT’er volgt.

Je krijgt zeven trainingen, met elk een eigen thema. Eén keer per maand kom je samen met een vaste, kleine groep. Met wie je situaties uit de praktijk analyseert, aan je eigen doelen werkt en waardevolle inzichten opdoet. Onder begeleiding van een ervaren trainer. Om te leren hoe je je kwaliteiten het beste inzet en zo de regie pakt over je carrière en toekomst.

Zet vol in op jouw talenten en maak je eigen succes
WE'RE HERE TO SHOW YOU GRIT

SOFT SKILLS OP MAAT

Bepaal zelf waarin jij je wilt ontwikkelen

Van timemanagement en luistervaardigheden tot feedback geven en leren uit je comfortzone te stappen. Jij kiest zelf de soft skill-trainingen uit die je wilt volgen. Samen met je talentmanager. Door te kijken wat het beste bij jou en jouw ontwikkeldoel past. Alle trainingen zijn praktisch ingestoken, met learnings die je direct kunt toepassen in de praktijk. Zodat je niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk maximaal groeit. En de sociale vaardigheden hebt om elke (werk)uitdaging op jouw pad te tackelen.

Bepaal zelf waarin jij  je wilt ontwikkelen

Coaching

Jouw persoonlijke talentmanager zorgt dat je maximaal groeit

Jouw talentmanager helpt je het meeste uit het traineeship te halen. Door jou extra coaching en ondersteuning te bieden. Maar ook door je scherp te houden en mee te denken als je vastloopt. Zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Jullie zien elkaar elke zes weken, om jouw voortgang te bespreken. En praktische dingen te regelen, zoals vakantiedagen, verloning en declaraties.


Jouw persoonlijke talentmanager zorgt dat je maximaal groeit

NEXT'er aan het woord

  • "Snel jezelf en het vak leren kennen. Door jouw ontwikkeling op één te zetten, terwijl je stappen maakt in de praktijk."

    Rowaida El HarrakHead of Talent Management

FAQ

Staat jouw vraag hier niet bij? Bekijk dan onze veelgestelde vragen pagina

FAQFAQ

MEER DAN 380 VACATURES

BEKIJK ALLES

Favourite vacancies (0)