Over YoungCapital NEXT

Werken en leren voor talentontwikkeling en detachering

YoungCapital NEXT is dé detacheerder in IT en finance, met een centrale plek voor talentontwikkeling. Waar ons hart sneller van gaat kloppen? De weg naar de top voor talent vrijmaken. Dit doen we door ze op te leiden, te reskillen en op alle fronten te helpen bij hun groei en ontwikkeling. En met ons grote netwerk helpen wij dit talent aan een baan bij de beste werkgevers met de meest uiteenlopende opdrachten. Of ze nu al wat jaren ervaring op hun cv hebben staan of net op de arbeidsmarkt komen kijken. We werken hierin met een agile-based-leeraanpak, afgestemd op de vragen en uitdagingen van de arbeidsmarkt.

0M

Europa’s grootste database van young professionals

0+

Young professionals werken en leren per dag

0%

Krijgt een contract bij een opdrachtgever

0

Young professionals zijn al opgeleid en aan het werk

Ons DNA

Ons DNA

Werk je met ons? Dan krijg je daar een enorme drive voor terug. Wij denken in kansen én grijpen ze. We leren door te doen. Door op ons bek te gaan en steeds sneller op te staan. De boel op te schudden. De weg naar de top vrij te maken voor talent. Onszelf uit te dagen in alles wat we doen. En die energie voel je, zodra je ook maar één woord met ons wisselt.

Hoe het allemaal begon

De arbeidsmarkt verandert snel. De technologie nog sneller. Maar het oh zo belangrijke onderwijs dat voor future-proof talenten moet zorgen, sukkelt er achteraan. Dat moet anders, dacht jongerenuitzender YoungCapital. Met opleidingen, traineeships en trainingen waar talenten wél leren wat ze nodig hebben in het bedrijfsleven. Bij topbedrijven op de werkvloer. En zo gezegd, zo gedaan. Met YoungCapital NEXT.

Hoe het allemaal begon
YoungCapital Group

The Works

YoungCapital NEXT is onderdeel van The Works, de holding met succesvolle merken als YoungCapital, Jobbird.com en DASH. Wat ooit op een zolderkamer begonnen is met studentenbaantjes, is in 20 jaar tijd uitgegroeid tot de grootste challenger van de uitzend- en arbeidsmarkt in Europa. Wij kennen onze doelgroepen als geen ander. Van hun eerste carrièrestap bij de plaatselijke supermarkt naar een serieuze topjob bij een multinational: wij zijn erbij. Every step of the way. Want wij geloven in de kracht van jongeren. En met een gemiddelde leeftijd van 28 jaar zijn we zelf het levende bewijs van wat jongeren kunnen bereiken.

Lees hier meer over The Works

Managing Director - Daphine Jacobs

Daphine Jacobs is sinds 1 mei 2022 eindverantwoordelijk voor YoungCapital NEXT. "Ik hou van hard werken en altijd willen winnen zit in mijn bloed. Vandaag moet eigenlijk altijd beter dan gisteren." Daarbij verliest ze niet haar mensen uit het oog. "Winnen doe je nooit alleen. Elkaar helpen, motiveren en scherp houden is essentieel. En successen - hoe groot of klein - vieren we altijd samen."

Managing Director - Daphine Jacobs

Neem contact op

Je kunt ons bellen op 020 - 653 15 44, mailen via info@next.youngcapital.nl of:

Stel je vraag hier