KIES VOOR EEN
TRAINEESHIP TECHNIEK

Betaalde opleiding tot monteur, operator of design engineer

Wil jij je verder ontwikkelen in de techniek? Denken en doen combineren? Mooi. Met dit traineeship leiden we je op tot technisch operator of storings- of onderhoudsmonteur. Je leert de nieuwste technieken en brengt ze meteen in de praktijk. Waar? Dat beslissen we samen, maar denk aan een bedrijf in de automotive, chemie, mechanica of besturingstechniek. En natuurlijk krijg je gewoon salaris voor je werk! Iets voor jou? Klik op de vacatures hieronder voor meer info.

techniek traineeship

Nieuwste technieken leren en gebruiken

Hoe dit traineeship werkt? In korte tijd leer je de laatste technieken en haal je erkende certificaten op het gebied van elektrotechniek, mechanica, pneumatiek, besturingstechniek of het 3D-ontwerpen van pijpleidinginstallaties. Dan ben je klaar om aan het werk te gaan, bij een bedrijf dat we samen met jou uitzoeken. Vanaf dat moment verdien je geld en leer je nog veel meer. Want de praktijkervaring is goud waard. Na anderhalf jaar ben je klaar en kun je in vaste dienst bij je opdrachtgever of ergens anders solliciteren als vakprofessional.

Bekijk hier onze technische traineeships

Jouw persoonlijkheid is belangrijk

Goed zijn in je vak is één ding. Goed omgaan met collega's en jezelf staande houden op de vloer is ook belangrijk. Daarom krijg je van ons een persoonlijk leiderschapsprogramma, waarin je jezelf door en door leert kennen. Zo sta je steviger in je schoenen en krijg je meer voor elkaar.

techniek traineeship

Waarom een traineeship techniek?

  • Een goed salaris
  • Een betaalde opleiding
  • Binnenkomen bij de grootste bedrijven
  • Werken met hightech machines
  • Belangrijke certificaten halen
  • Persoonlijke groei dankzij intensieve coaching

Persoonlijke aandacht

Daar kun je op rekenen. Jouw coach staat voor je klaar bij elke vraag, elk probleem en elke twijfel die je wilt bespreken. Daarnaast volg je bij YoungCapital NEXT het persoonlijk leiderschapsprogramma ‘Take Charge’. Weten wat dat inhoudt? Check de video.

Dit zeggen onze trainees

Ga aan de slag bij

Check alle traineeships techniek

Zo enthousiast geworden dat je jezelf wilt aanmelden voor een techniek traineeship? Mooi. Bekijk dan ons actuele aanbod via de button.