Hoe wij opleiden

Jouw professionele ontwikkeling naar een next level

YoungCapital NEXT biedt jou tools, inzichten en ondersteuning waarmee je je hele loopbaan vooroploopt. Denk aan vakkennis en hard skills, maar ook door jouw growth mindset en soft skills verder te ontwikkelen. Hiermee maak jij echt een verschil op de werkvloer.

Doe je een traineeship, dan volg je tijdens het hele traject een learning journey. Met trainingen afgestemd op jouw kennis, kracht en behoeften. Onder deskundige begeleiding van een persoonlijk talentmanager. Zodat jij jezelf door en door leert kennen, stevig in je schoenen staat en weet hoe je impact maakt binnen je functie.

Ontwikkel je growth mindset en soft skills

Jouw zelfvertrouwen ontwikkelen, om zo gedurfd te denken en het echt anders te doen. Dat is wat tijdens de verschillende groeitrajecten en trainingen centraal staat. Neem het persoonlijke leiderschapstraject Take Charge, waar je negatieve patronen leert te doorbreken en leiding pakt over je eigen leven. Meer weten? Check de video.

Onze trainingen worden voor en door jouw peers gemaakt en gegeven. Want met een gemiddelde leeftijd van 28 jaar weten we als geen ander welke uitdagingen jij tegenkomt in de praktijk. Nu en in de toekomst.

Non-stop persoonlijke begeleiding

Het maximale uit je vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling halen. Dat is waar de Talent Manager bij helpt. Jouw persoonlijke coach vanaf dag één, die je volop ondersteunt, uitdaagt en bij wie je altijd terechtkunt. Elke zes weken spreken jullie elkaar, om te sparren over jouw uitdagingen, kwaliteiten en de voortgang van je leerpunten. Zodat jij bovenop je ontwikkeling zit, nu en later. Meer weten over wat een persoonlijke coach voor jou kan betekenen? Check de video.

Mindset

Onze agile-based-leeraanpak voor je vakkennis

Bij ons geen vaste leerpakketten met theorie waar je het stof van af moet blazen. Wij zorgen voor op maat gemaakte, up-to-date lesstof met onze agile-based-leeraanpak. Deze methode is afgestemd op jouw behoeften en de vraag vanuit het bedrijfsleven. Onze interne trainers en docenten uit de praktijk leren je het vak. Je nieuwe kennis pas je direct toe op de werkvloer. En heb je bepaalde certificaten of diploma’s nodig? Dan haal je die via ons. Zo word je in no-time specialist en kun je up-to-speed bij een bedrijf aan de slag.

Klaar om de next specialist te worden?

Check onze traineeships en vacatures in de IT en finance.

Meer weten?

Je kunt ons bellen op 020 - 653 15 44, mailen via info@next.youngcapital.nl of: