Hoe wij opleiden

Jouw ontwikkeling naar een next level

Bij YoungCapital NEXT vinden we het belangrijk dat jij je ontwikkelt tot een professional. Een specialist die niet alleen vakinhoudelijk, maar ook persoonlijk groeit. Met je soft skills en growth mindset maak jij namelijk pas echt het verschil op de werkvloer. Daarom volg je tijdens je gehele traject een learning journey, afgestemd op jouw behoefte. Dit doe je onder deskundige begeleiding van een talentmanager, zo leer je jezelf door en door kennen, sta jij straks stevig in je schoenen en weet je hoe je effectief communiceert.

Persoonlijk leiderschapsprogramma

Alleen als je weet wie je bent en wat je kunt, stijg je boven jezelf uit. Daarom start je met ‘Take Charge’, ons persoonlijk leiderschapsprogramma. Persoonlijk leiderschap is de kunst om jezelf te leiden. Klinkt zweverig, maar het is eigenlijk heel logisch: het is jouw leven, niemand anders kan het voor je doen. Met ‘Take Charge’ bouw je aan jouw zelfvertrouwen. Je kent je sterke punten, maar ook je leerpunten. Gaat er iets niet soepel? Mooi, dan heb je iets te leren. Want negatieve patronen kun je doorbreken. Met ‘Take Charge’ pak jij de leiding over je leven. Meer weten? Check de video.

Een persoonlijke coach helpt je groeien

Het maximale uit je vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling halen. Daar helpt je talentmanager je bij. Jouw persoonlijke coach die je volop ondersteunt, uitdaagt en bij wie je altijd terecht kunt. Elke zes weken spreken jullie elkaar persoonlijk, zodat jij advies kunt krijgen over de voortgang van je kwaliteiten en leerpunten. Zo ontwikkel je skills en een growth mindset die je niet alleen nu nodig hebt, maar ook in de toekomst. Wil jij weten wat een persoonlijke coach voor jou kan betekenen? Check de video.

Mindset

Onze agile-based-leeraanpak

Bij ons geen vaste leerpakketten met theorie waar je het stof van af moet blazen. Wij zorgen tijdens onze traineeships en trainingen voor op maat gemaakte, up-to-date lesstof met onze agile-based-leeraanpak. Deze methode is afgestemd op jouw behoeften en de vraag van het bedrijfsleven. Onze interne trainers en docenten uit het bedrijfsleven leren je vakinhoudelijke vaardigheden. Je nieuwe kennis pas je direct toe op de werkvloer. En vraagt een bedrijf om bepaalde certificaten of diploma’s? Dan behaal je die via ons. Zo word je in no-time specialist en kun je direct zelfverzekerd en up-to-speed bij een bedrijf aan de slag.

Klaar om de next specialist te worden?

Bekijk direct onze mogelijkheden in IT, finance en techniek.

Meer weten?

Je kunt ons bellen op 020 - 653 15 44, mailen via info@next.youngcapital.nl of: