WERKEN OP BASIS VAN DETACHERING

Detachering, iets voor jou?

Gedetacheerd worden betekent dat je in dienst bent bij YoungCapital NEXT en dat wij jou ‘uitlenen’ aan een ander bedrijf. Vaak is dat voor een tijdelijke opdracht, bijvoorbeeld ter vervanging van ziekte of voor een grote klus met veel extra werk. Grote voordelen: je doet ervaring op bij verschillende bedrijven, we helpen jou direct verder als je opdracht afloopt en betalen je door tussen opdrachten in. Gedetacheerd worden betekent dus flexibiliteit, maar ook zekerheid.

Detachering

Gedetacheerd worden door YoungCapital NEXT betekent:

  • Ervaring opdoen bij diverse bedrijven
  • Minimaal gelijke beloning voor je werk als jouw vaste collega’s
  • Betaald worden zolang je contract loopt, opdracht of geen opdracht
  • Professionele begeleiding in je persoonlijke ontwikkeling
  • Een eigen fieldmanager bij wie je je alles kwijt kunt

Check onze vacatures

Gedetacheerd door YoungCapital NEXT

Word je gedetacheerd door YoungCapital NEXT, dan werk je bij een ander bedrijf, maar zijn wij wel jouw werkgever. We zorgen dus voor jouw salaris, verzekeringen, pensioen en dat soort zaken. En we gaan verder: we begeleiden je bij je ontwikkeling. Je krijgt een persoonlijk leiderschapstraject, waarin je jezelf door en door leert kennen, en toegang tot onze university met diverse trainingen en cursussen. Bovendien krijg je een eigen fieldmanager, bij wie je terecht kunt met werkelijk alles wat je wilt vragen of bespreken.

Detachering

Jouw ontwikkeling staat voorop

Gedetacheerd worden is een mooie manier om diverse bedrijven te leren kennen en jezelf breed te ontwikkelen. Om al werkend uit te zoeken waar je nou echt energie van krijgt. Maar bij YoungCapital NEXT krijg je meer dan werk alleen. Omdat wij geloven dat jouw persoonlijkheid het verschil maakt op de werkvloer, krijg je van ons een persoonlijk ontwikkelingstraject (Take Charge). Zo werk je onder professionele begeleiding aan jouw zelfbewustzijn en soft skills en krijg je met minder moeite meer voor elkaar.

Lees meer
Detachering

Wat is het verdienmodel van detacheren?

Sommige mensen denken dat een detacheringsbureau geld verdient door een deel van het salaris voor zichzelf te houden. Dat is niet zo. Wij rekenen boven op jouw salaris een fee aan de opdrachtgever. Die betaalt ons deze fee, omdat hij jou van ons mag ‘lenen’, terwijl wij de werkgeversrisico’s dragen, jouw opleiding verzorgen en je begeleiden. Jij krijgt minimaal evenveel salaris en gelijke beloning als jouw collega’s in vaste dienst bij de opdrachtgever. Daar zorgen wij voor.

Detachering

Wat zijn voordelen van detacheren voor mij?

Met detachering krijg je de kans om ervaring op te doen bij verschillende grote en toffe bedrijven. Elk bedrijf heeft zijn eigen cultuur, uitdagingen en sterke punten. Van elke opdracht leer je dus nieuwe dingen. Je krijgt van ons ook toegang tot relevante trainingen. Bovendien hoef je niet zelf op zoek naar werk, maar vindt YoungCapital NEXT steeds passende opdrachten voor jou. En lukt dat niet, dan krijg je gewoon betaald zolang je contract loopt.

Detachering

Voordelen van detacheren voor bedrijven

Detacheren heeft een aantal voordelen voor opdrachtgevers: ten eerste draagt YoungCapital NEXT de werkgeversrisico’s, bijvoorbeeld als jij ziek wordt. Ten tweede kunnen ze jou tijdelijk aan zich binden, in plaats van vast. Mocht er iets misgaan of mocht er minder werk zijn, dan kunnen ze jouw opdracht stopzetten. In dat geval helpt YoungCapital NEXT jou, als je contract nog loopt, aan een nieuwe opdracht die bij je past.

Detachering

Wat zijn de nadelen van detacheren voor mij?

Als detacheerder heb je te maken met twee partijen: je opdrachtgever (het bedrijf waar je werkt) en je werkgever (YoungCapital NEXT). Je moet dus met beide partijen contact opnemen als je ziek bent of als je bijvoorbeeld een vakantie wilt boeken. Verder mag jouw opdrachtgever jouw opdracht vroegtijdig stopzetten. Dat betekent dat je daar weg moet, ook al had je het daar naar je zin. In dat geval loopt jouw contract bij YoungCapital NEXT gewoon door en betalen wij jou door terwijl we een nieuwe opdracht voor je zoeken.

Is detachering iets voor mij?

Dat ligt eraan. Wil jij zoveel mogelijk leren in de praktijk? Geloof je dat ervaring bij verschillende bedrijven waardevol is? Ben je bereid om jezelf tijdens en naast je werk te ontwikkelen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak? Dan zeggen wij: welkom bij YoungCapital NEXT. Heb je al gekeken of er een vacature voor jou tussen zit?

Vragen over YoungCapital NEXT?

We hebben de belangrijkste vragen en antwoorden voor je op een rijtje gezet in een FAQ. Staat je vraag er niet tussen? Bel ons gerust op 020-653 1544.