Carrièreswitch
via YoungCapital NEXT

Toe aan een studie- of carrièreswitch?

Je wilt een switch maken. Van richting veranderen. Want dat wat je nu doet, is niet wat je wilt. Misschien ben je nog met je studie bezig, maar merk je dat je een ander vakgebied veel interessanter vindt. Of je bent al even aan het werk en ziet dat dat ‘t toch niet helemaal voor je is. Wil jij je omscholen, maar twijfel je over je volgende stap? En kom je er zelf niet uit? Vraag de carrièrecoaches van YoungCapital NEXT om advies.

Omscholen via YoungCapital NEXT

 • Op maat gemaakte omscholing met baangarantie
 • Geen studiekosten, wel salaris
 • De nieuwste skills leren van de beste trainers
 • Persoonlijke groei dankzij intensieve coaching
 • Doorleren en werken tegelijk
 • Keuze uit diverse traineeships en trainingen

ONZE CARRIÈRESWITCH MOGELIJKHEDEN IN

Wil jij gratis carrière-advies?

Als je je gegevens invult, belt een van onze coaches je binnen twee werkdagen terug. No strings attached.

carrièreswitch

Wat kan de coach voor je betekenen?

De beslissing om van studie of baan te veranderen, is niet altijd makkelijk. Een coach kan je meer vertellen over de traineeships van YoungCapital NEXT, maar helpt je ook om jouw persoonlijkheid, interesses en wensen inzichtelijk te maken. En je richting te geven. Ook handig: hij of zij heeft kennis van verschillende vakgebieden, zoals IT of finance, en weet wat er speelt op de arbeidsmarkt. Waar is veel vraag naar nieuw talent en hoe kun je, zonder de juiste studieachtergrond of ervaring, bijvoorbeeld toch aan de slag als IT’er? De coach geeft je direct persoonlijk advies en beantwoordt al je werkgerelateerde vragen.

carrièreswitch

Omscholing via een traineeship

Weet jij zeker dat je een andere richting op wilt? Dan is een traineeship misschien iets voor jou. Met een traineeship bij YoungCapital NEXT combineer je leren en werken volgens een agile-based-leeraanpak, en doe je vanaf dag één praktijkervaring op. Zónder opleidingskosten en mét salaris. En je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling met je eigen persoonlijke coach. Zo word je binnen no-time klaargestoomd tot een veelgevraagde vakprofessional.

Dit zeggen onze trainees en studenten

Wat is een traineeship?

Wil je weten wat een traineeship inhoudt en wat je kunt verwachten? Check de video.

Is een traineeship iets voor mij?

Twijfel je of een traineeship iets voor jou is? In deze video hoor je voor wie een traineeship geschikt is. En voor wie juist niet.

Take Charge

Tijdens een traineeship volg je ons persoonlijk leiderschapsprogramma 'Take Charge'. Want ook je persoonlijkheid maakt het verschil op de werkvloer. Meer weten? Check de video

Veelgestelde vragen

 • Welke omscholingsmogelijkheden bieden jullie?

 • Je kunt je via YoungCapital NEXT omscholen met traineeships in IT en finance. Eerst volg je op gemaakte trainingen. Daarna doe je praktijkervaring op, inclusief salaris.

 • Naar welke vakgebieden kan ik mij laten omscholen?

 • Je kunt je omscholen in de richting van IT of finance. Deze vakgebieden staan te springen om productief talent.

 • Is het omscholen kosteloos?

 • Ja, omscholen is kosteloos. Nog mooier: het is omscholen met salaris. Zodra je bij een bedrijf praktijkervaring opdoet.

Meer weten?

Wil jij je omscholen en wil je graag carrièreswitch advies? Of heb je vragen over het volgen van een traineeship? Neem contact op met de carrièrecoaches van YoungCapital NEXT door je nummer achter te laten of hieronder je vraag te stellen.

Stel hier je vraag