Carrièreswitch
via YoungCapital NEXT

Toe aan een studie- of carrièreswitch?

Je wilt een switch maken. Van richting veranderen. Want dat wat je nu hebt, is niet wat je wilt. Misschien ben je nog met je studie bezig, maar merk je dat je een ander vakgebied veel interessanter vindt. Of je bent al even aan het werk en ziet dat dat ‘t toch niet helemaal voor je is. Wil jij je omscholen, maar twijfel je over je volgende stap? En kom je er zelf niet uit? Vraag de carrièrecoaches van YoungCapital NEXT om advies.

Omscholen via YoungCapital NEXT

  • Omscholing met baangarantie
  • Geen studiekosten, wel salaris
  • De nieuwste skills leren van de beste trainers
  • Doorleren en werken tegelijk
  • Persoonlijke groei dankzij intensieve coaching
  • Keuze uit diverse opleidingen en traineeships

Wil jij gratis carrière-advies?

Als je je gegevens invult, belt een van onze coaches je binnen twee werkdagen terug. No strings attached.

carrièreswitch

Wat kan de coach voor je betekenen?

De beslissing om van studie of baan te veranderen, is niet altijd makkelijk. Een coach kan je meer vertellen over de traineeships van YoungCapital NEXT, maar helpt je ook om jouw persoonlijkheid, interesses en wensen inzichtelijk te maken. En je richting te geven. Ook handig: hij of zij heeft kennis van verschillende vakgebieden, zoals IT, finance of techniek, en weet wat er speelt in de arbeidsmarkt. Waar is veel vraag naar nieuw talent en hoe kun je, zonder de juiste studieachtergrond of ervaring, bijvoorbeeld toch aan de slag als IT’er? De coach geeft je direct persoonlijk advies en beantwoordt al je werkgerelateerde vragen.

carrièreswitch

Omscholing via een traineeship

Weet jij zeker dat je een andere richting op wilt? Dan is een traineeship misschien iets voor jou. Met een traineeship bij YoungCapital NEXT combineer je leren en werken, en doe je vanaf dag één praktijkervaring op. Zónder opleidingskosten en mét salaris. En je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling met je eigen persoonlijke coach. Zo word je binnen no-time klaargestoomd tot een veelgevraagde vakprofessional.

YoungCapital NEXT

Omscholing via een opleiding

Toe aan een carrièreswitch? Omdat het tijd is om een nieuwe weg in te slaan, je een nieuwe passie hebt gevonden of voor baanzekerheid wilt gaan? Dan zijn de erkende mbo- en hbo-opleidingen van YoungCapital NEXT de ideale manier van omscholen. Door te werken en leren. En studiekosten, die heb je niet. Jij krijgt juist betaald, omdat jij het vak vooral in de praktijk leert bij een bedrijf. Je hebt straks dus een diploma plus werkervaring.

Dit zeggen onze trainees en studenten

Wat is een traineeship?

Wil je weten wat een traineeship inhoudt en wat je kunt verwachten? Check de video.

Is een traineeship iets voor mij?

Twijfel je of een traineeship iets voor jou is? In deze video hoor je voor wie een traineeship geschikt is. En voor wie juist niet.

Hbo Bedrijfskundige Informatica

Wil jij Bedrijfskundige Informatica tot functioneel beheerder studeren? Bekijk het verhaal van de studenten Mayra en Nader in de video.

Vragen over YoungCapital NEXT?

Wil jij je omscholen en wil je graag carrièreswitch advies? Of heb je vragen over het volgen van een traineeship? Neem contact op met de carrièrecoaches van YoungCapital NEXT door je nummer achter te laten of hieronder je vraag te stellen.

Stel hier je vraag