KIES VOOR EEN
IT-TRAINEESHIP

Betaalde opleiding tot IT-professional

Wil je verder in IT, maar voel je je nog niet helemaal klaar om aan het werk te gaan? Start dan met een van onze traineeships, waarbij wij je klaarstomen voor de werkvloer. We leiden je op tot junior Java-developer, C#-developer, BI/big data-engineer, DevOps-engineer, low code-developer of informatieanalist. Samen zoeken we een bedrijf uit waar jij je skills in de praktijk brengt. Met salaris, natuurlijk. Bekijk de vacatures om te zien welke traineeships plek hebben.

it traineeship

Stoomcursus en aan het werk

Onze IT-traineeships starten met een bootcamp. Niet voor spieren, maar voor vakkennis. Je leert in rap tempo de nieuwste technieken en haalt erkende certificaten. Met een lespakket dat we helemaal afstemmen op jouw behoeften en kennis en de vraag van de arbeidsmarkt. Zo leer je écht wat je nodig hebt op de werkvloer. Daarna vinden we de mooiste werkgever voor je. Een plek waar jij de theorie direct kunt toepassen in de praktijk. Want daar leer je het meeste van. Oh, en ja, je krijgt natuurlijk ook salaris.

Check onze IT-traineeshipsDe sleutel tot succes ben je zelf

Alleen vakkennis brengt je maar tot de helft. De rest van de weg leg je af op karakter. Hoe ga je om met tegenslag? Durf je voor jezelf op te komen? En doe je dat dan tactvol? Bij YoungCapital NEXT leer je lifehacks om effectiever te werken, beter te communiceren en sterker in je schoenen te staan. Je persoonlijke coach daagt je uit, en stuwt jou zo naar een next level.

Waarom een IT-traineeship?

  • de nieuwste skills leren op het gebied van IT;
  • binnenkomen bij topbedrijven via ons grote netwerk;
  • belangrijke certificaten halen;
  • relevante werkervaring opdoen;
  • persoonlijke groei dankzij intensieve coaching;
  • géén kosten, wél salaris.
it traineeship

Persoonlijke aandacht

IKEA heeft gelijk: aandacht maakt alles mooier. Dus werken wij met kleine klassen, krijgt elke trainee een persoonlijke talentmanager en zoeken we de diepte op met een intensief persoonlijk groeiprogramma.

Dit zeggen onze trainees

Ga aan de slag bij

Check alle IT-traineeships

Zo enthousiast geworden dat jij je wilt aanmelden voor een IT-traineeship? Mooi. Bekijk dan ons actuele aanbod via de button.