KIES VOOR EEN
TRAINEESHIP FINANCE

Betaalde opleiding tot financeprofessional

Diploma (bijna) op zak en affiniteit met de financiële sector? Nice. Nu nog de juiste skills en up-to-date vakkennis en je kunt aan de slag als financieel adviseur, data analist, CDD/KYC-analist of specialist in financiële risico’s. Waar je die kennis en vaardigheden opdoet? In een van onze finance-traineeships. Wij stomen je klaar en helpen je aan het werk, waar je verder leert. En daar hoort uiteraard salaris bij.

finance traineeship

Stoomcursus en aan het werk

Hoe een traineeship werkt? Jij kiest een richting die bij je past, wij brengen je de nieuwste technieken, kennis en skills bij. Welke dat exact zijn, kun je per traineeship bekijken. En dan? Aan het werk! Fulltime, met af en toe een training ernaast, want op de werkvloer leer je het allemeest. Na anderhalf jaar ben je al klaar en kun je in dienst bij je opdrachtgever of een nieuwe baan zoeken als vakspecialist.

Check onze finance-traineeships

Persoonlijke ontwikkeling

Heel goed zijn in je vak is natuurlijk leuk, maar niet de enige sleutel tot succes. Jouw persoonlijkheid speelt ook een belangrijke rol in je carrière. Daarom krijg je van ons een intensief persoonlijk leiderschapsprogramma, waarmee je jezelf door en door leert kennen. Zo sta je sterker in je schoenen en kun je beter kiezen waar je blij van wordt.

finance traineeship

Waarom een traineeship finance?

  • Binnenkomen bij de grootste bedrijven in de financiële sector
  • De nieuwste skills leren van de beste trainers
  • Belangrijke certificaten halen
  • Persoonlijke groei dankzij intensieve coaching
  • Mooie doorgroeimogelijkheden
  • Géén kosten, wel salaris

Persoonlijke aandacht

Je bent wel goed met cijfers, maar wilt jezelf geen nummertje voelen. Snappen we. Daarom hebben we kleine klassen en krijgt elke trainee een persoonlijke coach, die er is voor al je vragen, problemen en twijfels. Wil je weten wat zo’n talentmanager precies doet? Check de video hiernaast.

Dit zeggen onze trainees

Ga aan de slag bij

Check alle finance-traineeships

Wil jij je aanmelden voor een finance-traineeship? Leuk! Bekijk dan direct welke traineeships plek hebben.