Trainingen
Trainingen

Business
University

Kansen creëren begint met de juiste kennis. Als generatiespecialist weten we exact wat zij nodig hebben om te slagen. Een voordeel dat we elke professional gunnen. Daarom brengen we onze trainingen (op maat) naar jouw werkvloer.

Kansen creëren begint met de juiste kennis. Daarom brengen we onze trainingen (op maat) naar jouw werkvloer.

SAMEN GROEIEN, MET TRAININGEN OP MAAT

Elke dag combineren we up-to-date vakkennis, werkervaring en persoonlijke groei. Hierdoor weten we als geen ander welke thema’s belangrijk zijn voor persoonlijk succes. Kennis die we delen met andere organisaties. Over leidinggeven, communicatie en productiviteit, bijvoorbeeld. Maar ook over weerstand doorbreken en zelfvertrouwen opbouwen. Met ervaren deskundigen via vaste trainingen of een traject op maat. Gewoon bij jou op de werkvloer, online of een combinatie hiervan.

 • trainingen

DAAROM BUSINESS UNIVERSITY

Kennis en skills zijn essentieel voor groei. Dat weten we bij NEXT. Daarom zetten we vol in op persoonlijke en professionele ontwikkeling. Voor jou betekent dat:

 1. 1.ALTIJD MAATWERK

  Standaardtrainingen, een traject op maat of individuele sessies. We kijken naar jouw wensen en spelen hierop in. Door onze kennis specifiek af te stemmen op je organisatie.

 2. 2.GRIT STAAT CENTRAAL

  Verder kijken dan de rest, doorgaan waar anderen stoppen en problemen tot uitdagingen maken. Dat is grit. Een mindset die je op voorsprong brengt. En de basis is voor al onze trainingen.

 3. 3.KIES JOUW THEMA

  We bieden verschillende trainingen aan. Zowel meerdaagse trajecten als kennissessies. Over thema’s die jij belangrijk vindt. Van communicatie en leidinggeven tot timemanagement.

 4. 4.ERVAREN DESKUNDIGEN

  Alle trainingen worden gegeven door ervaren deskundigen. Mensen die weten hoe ze het succes bij young professionals aanwakkeren. En hoe je essentiële skills toepast op de werkvloer.

ONZE TRAININGEN

Wij brengen vakinhoudelijke en soft skill-trainingen, kennissessies en ontwikkeltrajecten (op maat) naar jouw werkvloer. Om professioneel en persoonlijk te groeien. Onmisbare kennis op te doen. En zo een voorsprong te pakken op de rest.

MEERDAAGSE TRAINING

TAKE CHARGE

Het persoonlijk leiderschapstraject van NEXT. Waarin iemand zichzelf in zeven trainingen volledig leert kennen. Ontdekt wat z’n talenten en kwaliteiten zijn, en hoe je die optimaal inzet. En ineffectieve patronen ombuigt naar handige gewoontes. Elke training behandelt een ander thema. Binnen zo’n sessie analyseren deelnemers situaties uit de praktijk en werken ze aan eigen doelen. Om zo de regie te pakken over hun carrière en toekomst.

TAKE CHARGE

MEERDAAGSE TRAINING

LEARN TO LEAD

De basics van leidinggeven. Dat staat centraal bij Learn to Lead. Deelnemers doen mee aan zeven trainingsdagen, inclusief zelfstudie. Om inzicht te krijgen over hun eigen communicatiestijl, te leren hoe ze een teamlid coachen en uit te zoeken wat voor soort leidinggevende ze willen zijn. Net als praktische skills, zoals het oefenen van verzuim-, feedback- en slechtnieuwsgesprekken. Alles aan de hand van praktijkvoorbeelden, geleid door een ervaren trainer.

LEARN TO LEAD

KLINKT GOED?

Dan gaan we graag in gesprek. Om jouw behoeften op een rij te zetten, ons aanbod verder te bespreken en een voorstel op maat te maken.

Contact us Contact us

SOFT SKILL-TRAININGEN

Naast langere trajecten, bieden we ook korte soft skill-trainingen aan. Sessies die één dagdeel duren, over een onderwerp naar keuze. Waar wil jij je op focussen?

 1. 1.TIMEMANAGEMENT

  Agenda’s, taken en aandacht managen. Makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom bieden we in deze training handige tools en skills aan. Om tijd efficiënt in te zetten en prioriteiten te leren stellen.

 2. 2.BREAKING NEW GROUNDS

  Comfort zones oncomfortabel maken. Dat is de missie van deze training. Want, echt succes bevinden zich buiten die kaders. Daarom brengen we onbewuste patronen in kaart. Om daarna te werken vanuit een growth mindset.

 3. 3.SPEAK UP!

  Feedback is een vereiste binnen een goedlopend team. Maar de manier waarop is nog veel belangrijker. In deze training zoomen we in op constructieve feedback geven én ontvangen. Aan de hand van voorbeelden, feiten en interpretaties.

 4. 4.WEERSTAND DE BAAS

  Iedereen krijgt te maken met tegengas. In z’n carrière en privéleven. De kunst is om die weerstand te herkennen, te begrijpen en te doorbreken. Om tegelijkertijd eigen grenzen te bewaken. Hoe precies, leggen we uit in deze training.

 5. 5.COMMUNICATIE

  Praten is één ding. Dat betekent nog niet dat alle communicatie even effectief is. In deze trainingen nemen we daarom de organisatiecultuur onder de loep. Door ongeschreven regels in kaart te brengen en ineffectieve patronen te doorbreken. Om zo een open sfeer te creëren.

 6. 6.WERKEN IN JE FLOW

  Dat vereist zelfvertrouwen, genoeg uitdaging en weten waar je energie van krijgt. In deze training combineren we theorie met praktische cases van deelnemers. Om zo het werkgeluk van medewerkers te vergroten.

 7. 7.VITALITEIT

  Een werkende werk-privébalans. Niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom zoomen we in deze training in op vitaliteit. Deelnemers vullen een vragenlijst in, maken een eigen actieplan en zetten hun eigen (mentale) gezondheid. Zonder hun productiviteit te verliezen.

 8. 8.YOUR NEXT STEP

  Een check-in om te zien waar iemand staat in z’n carrière. Welke uitdagingen staan nog op het lijstje? Waar wil iemand zich nog in ontwikkelen? En hoe pak je een volgende stap aan? Via persoonlijke coaching brengen deelnemers hun toekomst in kaart.

 9. 9.INTERVISIE

  Een sessie die deelnemers zelf kunnen invullen. De dag bestaat namelijk volledig uit iemands eigen case. Een uitdaging waar ze op werk of privé tegenaan blijven lopen. Met gericht advies en handige tips.

LET’S TALK

Van meer informatie, een vrijblijvende offerte of een sparringsessie over de mogelijkheden. Bel 020 - 653 15 44, mail naar businessuniversity@next.youngcapital.nl of laat je gegevens achter.

Contact us Contact us
ENVISION WHAT IT COULD BE, AND MAKE IT HAPPEN

Favourite vacancies (0)