Software development

SOFTWARE
DEVELOPMENT
IN JAVA OF C#

IT HEEFT DE TOEKOMST. HOE DIE ERUIT ZIET BEPAAL JIJ

Ontwikkel jezelf tot software developer in Java of C#. En maak impact met jouw code. Door websites en apps te (ver)bouwen, slimme koppelingen te maken en programma’s te schrijven en implementeren. Bijvoorbeeld bij Achmea, Univé, KPN of Nationale-Nederlanden. Jij bepaalt zelf je specialisme. In een vakgebied dat non-stop in beweging is. En dus volop kansen biedt.

Check vacatures Check vacatures

CHALLENGE JEZELF

WERKEN ALS JAVA DEVELOPER

Jij bent expert in Java. Een bekende programmeertaal, waarmee je software, websites en applicaties bouwt. Bijvoorbeeld in Windows, Linux of macOS. De grote kracht van Java? Je kunt codes hergebruiken voor meerdere platforms en systemen. Dat maakt het ontwikkelproces interessant, en superefficiënt.

Van het eerste idee tot de laatste bug. Jij bent overal bij betrokken. Dit betekent dat je gebruikersbehoeften analyseert, code schrijft en implementeert en testen uitvoert. Ook daarna sta je klaar om gebruikers te helpen, problemen te tackelen en de boel te monitoren. Denk aan updates, beveiliging en prestaties.

Natuurlijk doe je dat niet alleen, maar met collega’s, klanten en IT-leveranciers. Jullie overleggen, geven elkaar advies en stemmen projecten op elkaar af. En komen zo samen tot de beste oplossingen.

WERKEN ALS JAVA DEVELOPER

JOUW CODE STAAT

WERKEN ALS C# DEVELOPER

Jij bouwt aan het open source-platform van Microsoft. Met de populaire programmeertaal C#, die bekend staat om z’n robuuste en schaalbare toepassingen. Je schrijft software voor mobiele apps, cloudservices en desktop- en webapplicaties. En werk je samen met software-architecten, testers en front-end developers. Alles om een ijzersterke code te ontwikkelen.

Functionele en technische specificaties in beeld? Check. Jij start met het ontwerpen en ontwikkelen van softwaretoepassingen in C#. En implementeert die vervolgens binnen een team of organisatie. Je test de software op functionaliteit, prestaties en veiligheid. Om bugs en andere technische problemen te signaleren en verhelpen. Maar ook daarna blijf jij betrokken bij het project. Bijvoorbeeld om te onderhouden, updaten en de software te documenteren. Stuk voor stuk belangrijke taken. Want dankzij jou kunnen gebruikers probleemloos aan de slag.

WERKEN ALS C# DEVELOPER

LET’S TALK

Heb je interesse in het traineeship tot software developer, maar heb je nog vragen? Stuur ons een appje. We helpen je graag.

WHATSAPPWHATSAPP
GA VOOR GROEI

ONTWIKKEL JEZELF TOT SOFTWARE DEVELOPER

 • 01

  SALARIS

  Je ontvangt al op dag één van de bootcamp een startsalaris vanaf € 2.500,-. Plus allerlei extra’s, zoals een opleidings- en sportbudget.

  Salaris
 • 02

  BOOTCAMP

  Je start met een bootcamp van acht weken, waarin je leert over OOP, Web API, jQuery, MVC en HTTP. En certificaten behaalt als SCRUM, OCA 1ZO-808 (Java) en MCSD 70-483 (C#).

  Bootcamp
 • 03

  PROFESSIONELE ONTWIKKELING

  Je gaat aan de slag bij een organisatie, om te bouwen aan je carrière en te zien hoe het op de werkvloer aan toegaat.

  Professionele ontwikkeling
 • 04

  PERSOONLIJKE GROEI

  Je volgt verschillende softskill-trainingen, o.a. over communicatie, timemanagement en persoonlijk leiderschap.

  Persoonlijke groei
 • 05

  COACHING

  Advies nodig over je ontwikkeling, keuze voor trainingen of uitdaging op de werkvloer? Je persoonlijke NEXT-talentmanager is er voor je.

  Coaching
 • 06

  CLUB NEXT

  Activiteiten, inspiratie en feestjes: CLUB NEXT is onze community, en dé plek om andere CDD-young professionals te ontmoeten.

  Club NEXT
 • 07

  NEXT STEP

  Zit je traineeship er bijna op? Dan denkt je talentmanager graag met je mee over de volgende stap in je carrière.

  Next step

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet bij? Bekijk dan onze FAQ-pagina

Check onze FAQ Check onze FAQ

MEER DAN 380 VACATURES

BEKIJK ALLES

Favourite vacancies (0)