Big Data

BIG DATA
ENGINEER

BIG DATA GROEIT HARD. JIJ GROEIT MEE

Maximaal presteren begint met data. Daarom help jij collega’s aan de juiste informatie. Door de data-infrastructuur te optimaliseren, analysetechnieken te ontwikkelen en datastromen te bundelen. Of je nu bij een verzekeraar, provider of overheidsinstelling werkt, jouw skills zijn relevant. Nu en in de toekomst. Want de wereld van big data groeit razendsnel.

Check de vacaturesCheck de vacatures

ONTDEK PATRONEN

DIT IS BIG DATA

Grote datasets zitten bomvol informatie. Het is aan jou om die te verzamelen, te verwerken en te analyseren. Om zo tot patronen en inzichten te komen. Deze kennis is cruciaal voor organisaties. Bijvoorbeeld om zakelijke kansen te ontdekken, beslissingen te nemen en prestaties te verbeteren. En daardoor slimmer te zijn dan de concurrent.

Je verzamelt informatie, schoont de data op en gaat aan de slag met verschillende analysetechnieken. Denk aan algoritmen, machine learning en statistiek. Om zo verborgen trends en diepgaande inzichten te ontdekken. En voorspellende modellen te maken. Want waar de rest stopt, ga jij door. Precies de reden dat je bedrijven écht vooruit helpt.

DIT IS BIG DATA

LET’S TALK

Heb je interesse in een traineeship tot Data Engineer, maar heb je nog vragen? Stuur ons een appje. We helpen je graag.

WHATSAPPWHATSAPP
GA VOOR GROEI

ONTWIKKEL JEZELF TOT BIG DATA ENGINEER

 • 01

  SALARIS

  Je ontvangt al op dag één van de bootcamp een startsalaris vanaf € 2.500.-. Plus allerlei extra’s, zoals een opleidings- en sportbudget.

  SALARIS
 • 02

  BOOTCAMP

  In de bootcamp van acht weken leer je SQL, Python, Informatica Powercenter, Power BI en Hadoop. En behaal je certificaten zoals SCRUM, Big Data Professional en Consultant- en Science Professional.

  BOOTCAMP
 • 03

  PROFESSIONELE ONTWIKKELING

  Je gaat aan de slag bij een organisatie, om te bouwen aan je carrière en te zien hoe het er op de werkvloer aan toegaat.

  PROFESSIONELE ONTWIKKELING
 • 04

  PERSOONLIJKE GROEI

  Je volgt verschillende softskill-trainingen, o.a. over communicatie, timemanagement en persoonlijk leiderschap.

  PERSOONLIJKE GROEI
 • 05

  COACHING

  Advies nodig over je ontwikkeling, keuze voor trainingen of uitdaging op de werkvloer? Je persoonlijke NEXT-talentmanager is er voor je.

  COACHING
 • 06

  CLUB NEXT

  Activiteiten, inspiratie en feestjes: CLUB NEXT is onze community, en dé plek om andere IT-young professionals te ontmoeten.

  CLUB NEXT
 • 07

  NEXT STEP

  Zit je traineeship er bijna op? Dan denkt je talentmanager graag met je mee over de volgende stap in je carrière.

  NEXT STEP

VEELGESTELDE VRAGEN

Staat jouw vraag er niet bij? Bekijk dan onze FAQ-pagina.

FAQ young professionalsFAQ young professionals

MEER DAN 380 VACATURES

BEKIJK ALLES

Favourite vacancies (0)