Een carrière in IT.
Wat wordt jouw NEXT step?

Direct werken in IT, ongeacht jouw ervaring

Met een carrière in IT zit je altijd goed. Maar ga je via YoungCapital NEXT werken in IT, dan zijn je mogelijkheden eindeloos. Via ons grote netwerk maken wij voor jou de weg vrij naar de meest uitdagende werkplekken. Met detachering als je al ervaring hebt. Of met een traineeship als je die nog mist. Hoe dan ook: je groei boosten bij de beste werkgevers in IT doe je via ons. Hoeveel ervaring heb jij in IT?

Geen ervaring

0 tot 1 jaar

Al wat ervaring

1 tot 3 jaar

Ervaren

3+ jaar

Dit is YoungCapital NEXT

  • Jouw weg naar een carrière in IT, met en zonder ervaring
  • Een groot netwerk van topbedrijven
  • De meest uitdagende opdrachten
  • Kosteloos opgeleid worden of direct werken in IT
  • Jouw groei en ontwikkeling boosten
  • Salaris en de kans om certificaten te halen

ONZE VAKGEBIEDEN BINNEN IT

ONZE MOGELIJKHEDEN IN IT

Techniek-traineeships

IT-traineeship

Liever nóg sneller werken in IT? Maar zoek je ook dat stuk leren en jezelf (persoonlijk) ontwikkelen? Bekijk dan onze IT-traineeships. In één tot twee jaar kickstart je jouw carrière in IT en ontwikkel jij je razendsnel tot developer, IT-consultant, big data engineer of software tester. Met op maat gemaakte lesstof, intensieve coaching en werkervaring bij de beste werkgevers. Inclusief salaris en erkende certificaten, en zonder studiekosten.

Bekijk IT-traineeships

Detachering in IT

Detachering in IT

Heb jij geen meters, maar al kilometers gemaakt in IT? En wil jij nog meer groeien en je persoonlijk ontwikkelen? Dan is detachering interessant voor jou. Je krijgt de kans om de meest uitdagende IT-opdrachten én je eigen ontwikkeling naar the highest level te tillen. Bijvoorbeeld als frontend developer, backend developer, cloud engineer of netwerk engineer. Met ons grote netwerk maken wij voor jou direct de weg vrij naar de meest uitdagende interim opdrachten en projecten.

Bekijk IT-vacatures

Jouw ontwikkeling naar een next level

Met onze IT-opleidingen en -traineeships zorgen wij ervoor dat jij alle nodige skills in huis hebt. En als we zeggen alle, dan bedoelen we ook echt alle. We focussen ons namelijk niet alleen op de inhoudelijke vaardigheden. We boosten ook je soft skills en growth mindset. Onder deskundige begeleiding van een talentmanager en met het persoonlijk leiderschapsprogramma ‘Take Charge’.

Meer weten over je persoonlijke ontwikkeling? Lees hier meer.

Deze young professionals gingen je voor

Werken voor de mooiste bedrijven in IT

Neem contact op

Je kunt ons bellen op 020 - 653 15 44, mailen via info@next.youngcapital.nl of:

Stel je vraag hier