Een carrière in IT.
Wat wordt jouw NEXT step?

Direct werken in IT, ongeacht jouw ervaring

Met een carrière in IT zit je altijd goed. Maar ga je via YoungCapital NEXT werken in IT, dan zijn je mogelijkheden eindeloos. Via ons grote netwerk maken wij voor jou de weg vrij naar de meest uitdagende werkplekken. Met detachering als je al ervaring hebt. Of met een traineeship als je die nog mist. Hoe dan ook: je groei boosten bij de beste werkgevers in IT doe je via ons. Hoeveel ervaring heb jij in IT?

Geen ervaring

0 tot 1 jaar

Al wat ervaring

1 tot 3 jaar

Dit is YoungCapital NEXT

  • Jouw weg naar een carrière in IT, met en zonder ervaring
  • Een groot netwerk van topbedrijven
  • De meest uitdagende opdrachten
  • Kosteloos opgeleid worden of direct werken in IT
  • Jouw groei en ontwikkeling boosten
  • Salaris en de kans om certificaten te halen

ONZE VAKGEBIEDEN BINNEN IT

ONZE MOGELIJKHEDEN IN IT

Techniek-traineeships

IT-traineeship

Liever nóg sneller werken in IT? Maar zoek je ook dat stuk leren en jezelf (persoonlijk) ontwikkelen? Bekijk dan onze IT-traineeships. In anderhalf tot twee jaar kickstart je jouw kennis en carrière in IT en ontwikkel jij je razendsnel tot developer, IT-consultant, big data-engineer of DevOps-engineer. Met op maat gemaakte lesstof, intensieve coaching en werkervaring bij de beste werkgevers. Inclusief salaris en erkende certificaten, en zonder studiekosten.

Bekijk IT-traineeships

Detachering in IT

Detachering in IT-beheer en -support

Heb je geen meters, maar al kilometers gemaakt binnen IT-beheer en -support? En wil jij nog meer groeien en je persoonlijk ontwikkelen? Dan is detachering interessant voor jou. Je krijgt de kans om ervaring bij verschillende bedrijven op te doen én je eigen ontwikkeling naar the highest level te tillen. Met ons grote netwerk maken wij voor jou direct de weg vrij naar interim opdrachten en projecten bij toffe opdrachtgevers.

Bekijk IT-vacatures

Jouw ontwikkeling naar een next level

Met onze IT-traineeships zorgen wij ervoor dat jij alle nodige skills in huis hebt om je hele carrière voorop te lopen. En als we zeggen alle, dan bedoelen we ook echt alle. De focus ligt namelijk niet alleen op de inhoudelijke vaardigheden. We boosten ook je soft skills en growth mindset. Met het persoonlijk leiderschapsprogramma ‘Take Charge’, een groot aanbod aan soft skills-trainingen en non-stop begeleiding van een persoonlijke Talent Manager.

Lees hier meer.

Deze young professionals gingen je voor

Werken voor de mooiste bedrijven in IT

Neem contact op

Je kunt ons bellen op 020 - 653 15 44, mailen via info@next.youngcapital.nl of:

Stel je vraag hier