financial services

FINANCIAL
SERVICES

JOUW FINANCIËLE INZICHT HELPT ANDEREN VOORUIT

Van particulieren tot multinationals: iedereen heeft met geld te maken. Daarom is de financiële dienstverlening zo belangrijk. En kun je maximaal groeien in dit vakgebied. Je gaat aan het werk bij bijvoorbeeld Nationale-Nederlanden, ING of Het Stimuleringsfonds. Om anderen vooruit te helpen, met hypotheken, beleggingen en meer.

Check de vacaturesCheck de vacatures

DOORBREEK BARRIÈRES

WERKEN ALS FINANCIEEL ADVISEUR

Waar de rest vastloopt, pak jij door. Daarom adviseer je particuliere en zakelijke klanten over financiële producten. Denk aan leningen, hypotheken, verzekeringen, beleggingen of pensioenen. Je gaat aan het werk bij een bank of verzekeraar, waar je klanten telefonisch of op locatie spreekt. Met jouw waardevolle input, maken zij de juiste financiële beslissingen.

WERKEN ALS FINANCIEEL ADVISEUR

SPOT RISICO’S

WERKEN ALS FINANCIEEL ACCEPTANT

Informatie verzamelen en onderzoeken, om daarna de risico’s in te schatten. Het zijn de eerste stappen van een verzekeraar als een nieuwe klant zich meldt. En jij speelt hierin een belangrijke rol. Je start bij de afdeling verzekeringen of hypotheken. Om daar aanvragen te beoordelen, offertes uit te brengen en polissen af te geven. Dankzij jouw financiële inzicht weten de verzekeraar én de klant waar ze aan beginnen.

WERKEN ALS FINANCIEEL ACCEPTANT

BEPAAL JE RICHTING

DEZE CERTIFICATEN BEHAAL JE

Als je vooruit wilt in de financiële wereld, moet je de laatste wet- en regelgeving kennen. Daarom verdiep jij je in de Wet op het financieel toezicht en behaal je je Wft Basis. Afhankelijk van je richting en opdrachtgever, ga je ook voor andere erkende certificaten. Denk aan Wft Hypothecair Krediet, Wft Pensioenen, Wft Schade Particulier, Wft Schade Zakelijk, Wft Vermogen, Lean Yellow Belt of het Branchediploma Schadeverzekeringen.

LET’S TALK

Heb je interesse in het traineeship Financial Services, maar heb je nog vragen? Stuur ons een appje. We helpen je graag.

WHATSAPPWHATSAPP

ONTWIKKEL JEZELF TOT FINANCIEEL ADVISEUR OF ACCEPTANT

 • 01

  SALARIS

  Vanaf dag één van de bootcamp ontvang je een startsalaris van € 2.450,- (starter) tot € 3.500,- (ervaren). Plus allerlei extra’s, zoals een opleidings- en sportbudget.

  SALARIS
 • 02

  BOOTCAMP

  Je start met een bootcamp, waar je de basiskennis opdoet en erkende certificaten behaalt. Denk aan Wft’s, Lean Yellow Belt en het Branchediploma Schadeverzekeringen via Nibe SVV.

  BOOTCAMP
 • 03

  PROFESSIONELE ONTWIKKELING

  Je gaat aan de slag bij een organisatie, om te bouwen aan je carrière en om relevante werkervaring op te doen.

  PROFESSIONELE ONTWIKKELING
 • 04

  PERSOONLIJKE GROEI

  Je volgt verschillende softskill-trainingen, o.a. over communicatie, timemanagement en persoonlijk leiderschap.

  PERSOONLIJKE GROEI
 • 05

  COACHING

  Advies nodig over je ontwikkeling, keuze voor trainingen of uitdaging op de werkvloer? Je persoonlijke NEXT-talentmanager is er voor je.

  COACHING
 • 06

  CLUB NEXT

  Activiteiten, inspiratie en feestjes: Club NEXT is onze community, en dé plek om andere trainees te ontmoeten.

  CLUB NEXT
 • 07

  NEXT STEP

  Zit je traineeship er bijna op? Dan denkt je talentmanager graag met je mee over de volgende stap in je carrière.

  NEXT STEP

VEELGESTELDE VRAGEN

Staat jouw vraag er niet bij? Bekijk dan onze FAQ-pagina.

FAQ young professionalsFAQ young professionals

MEER DAN 380 VACATURES

BEKIJK ALLES

Favourite vacancies (0)