Een carrière in finance.
Wat wordt jouw NEXT step

Direct werken in finance, ongeacht jouw ervaring

Ambities in finance? Bij ons maak je ze in no-time waar. Of je een starter of ervaren young professional bent: voor elke carrièrefase bieden we kansen. Met ons grote netwerk, de persoonlijke begeleiding en onze academy helpen we jou naar je next step als finance-specialist. Hoeveel ervaring heb jij in finance?

Geen ervaring

0 tot 1 jaar

Al wat ervaring

1 tot 3 jaar

Ervaren

3+ jaar

Dit is YoungCapital NEXT

  • Jouw weg naar een carrière in finance
  • (Door)leren en werken tegelijk
  • Binnenkomen bij topbedrijven: van start-ups tot multinationals
  • De meest uitdagende opdrachten
  • Persoonlijke groei door intensieve coaching
  • Kosteloos getraind worden of direct werken in finance

ONZE VAKGEBIEDEN BINNEN FINANCE

ONZE MOGELIJKHEDEN IN FINANCE

Finance-traineeships

Finance-traineeships

Past werken in de financiële sector helemaal in jouw straatje? Ben je alleen nog op zoek naar een kans om je er verder in te ontwikkelen? Dan zijn de finance-traineeships van YoungCapital NEXT jouw oplossing. Binnen anderhalf jaar groei je uit tot een finance professional mét werkervaring. Richting financial services, data, risk of customer due diligence. Je haalt je Wft-certificaten, volgt een lespakket dat volledig op jouw behoeften en die van de arbeidsmarkt is afgestemd en combineert leren met werken. Met een fulltime baan bij een bank, verzekeraar of andere financiële instelling. Ja, inclusief salaris. Bekijk finance-traineeships.

Detachering in finance

Detachering in finance

Staat er al finance-ervaring op jouw cv als bijvoorbeeld controller of analist? Maar ben jij nog lang niet uitgeleerd? Ontwikkel jezelf dan bij topbedrijven met detachering via YoungCapital NEXT. Door ons grote netwerk vinden wij voor jou de meest uitdagende opdrachten in de financiële sector. Opdrachten waar jij direct aan de slag kunt. Bij start-ups en mkb’s tot multinationals.

Bekijk finance-vacatures.

Jouw ontwikkeling naar een next level

Alle nodige skills in huis hebben, zodat jij vol zelfvertrouwen en up-to-speed aan de slag kunt bij topbedrijven. Daar zorgen wij met onze finance-traineeships en detacheringsopdrachten voor. En als we zeggen alle, dan bedoelen we ook echt alle. We focussen ons namelijk niet alleen op je inhoudelijke vaardigheden. We boosten ook je soft skills en growth mindset.

Meer weten over je persoonlijke ontwikkeling? Klik hier.

Dit zeggen onze trainees

Werken voor de mooiste merken in finance

Neem contact op

Je kunt ons bellen op 020 - 653 15 44, mailen via info@next.youngcapital.nl of:

Stel je vraag hier