Een carrière in finance.
Wat wordt jouw NEXT step

Direct werken in finance, ongeacht jouw ervaring

Ambities in finance? Bij ons maak je ze in no-time waar. Of je nu net om de hoek komt kijken of al wat ervaring hebt: we bieden kansen voor elke carrièrefase. Met ons grote netwerk, persoonlijke begeleiding en inhouse ontwikkelingstrajecten en trainingen helpen we jou naar je next step als finance-specialist. Hoever ben jij?

Geen ervaring

0 tot 1 jaar

Al wat ervaring

1 tot 3 jaar

Dit is YoungCapital NEXT

  • Leren, groeien en werken in één
  • Kosteloos opgeleid worden met een traineeship of direct werken via detachering
  • Persoonlijke ontwikkeling door trainingen en deskundige begeleiding
  • Binnenkomen bij topbedrijven: van start-ups tot multinationals
  • Een persoonlijk Talent Manager die het hele traject voor jou klaarstaat
  • Voor en door de nieuwe generatie: we weten precies wat er bij jou speelt

ONZE VAKGEBIEDEN BINNEN FINANCE

ONZE MOGELIJKHEDEN IN FINANCE

Finance-traineeships

Finance-traineeships

Past werken in de financiële sector helemaal in jouw straatje? Ontwikkel je in twee jaar tot een professional mét werkervaring dankzij een traineeship van YoungCapital NEXT. Financial services, risk of customer due diligence: jij bepaalt zelf de richting. Wat hetzelfde blijft, is jouw ontwikkeling. Je haalt Wft-certificaten, volgt een lespakket dat volledig op jouw behoeften en die van de arbeidsmarkt is afgestemd en past deze nieuwe kennis direct toe in de praktijk. Met een fulltime baan bij een bank, verzekeraar of andere financiële instelling. Inclusief salaris.

Bekijk onze finance-traineeships

Detachering in finance

Detachering in finance

Staat er al finance-ervaring op jouw cv, maar ben je nog lang niet uitgeleerd? Ontwikkel jezelf verder met detachering via YoungCapital NEXT. Van start-ups tot mkb’s en multinationals: wij vinden opdrachten bij topbedrijven. En begeleiden je along the way. Met een persoonlijke Talent Manager. Met trainingen om jouw vakkennis up-to-date te houden en ontwikkeltrajecten en soft skills-trainingen zodat je persoonlijk verder groeit.

Bekijk finance-vacatures.

Jouw ontwikkeling naar een next level

Alle nodige skills in huis hebben, zodat jij vol zelfvertrouwen en up-to-speed aan de slag kunt bij topbedrijven. Daar zorgen wij met onze finance-traineeships en detacheringsopdrachten voor. En als we zeggen alle, dan bedoelen we ook echt alle. We focussen ons namelijk niet alleen op je inhoudelijke vaardigheden. We boosten ook je soft skills en growth mindset.

Meer weten over je persoonlijke ontwikkeling? Klik hier.

Dit zeggen onze trainees

Werken voor de mooiste merken in finance

Neem contact op

Je kunt ons bellen op 020 - 653 15 44, mailen via info@next.youngcapital.nl of:

Stel je vraag hier