ING, VOLKSBANK OF ACHMEA: Ontdek welke finance klant bij jou past

  • Online (je ontvangt voorafgaand aan het webinar een link)
  • Van 11:30 uur tot 12:30 uur
  • Gratis
  • 18 April 2024

What's NEXT?

Finance webinar

Carrière maken in finance wil je. Maar welk bedrijf past het beste bij je? Kom erachter tijdens ons gratis webinar op donderdag 18 april. We vertellen je wat jij nodig hebt om te beslissen of het ING, de Volksbank of Achmea wordt.

Lees hieronder alvast meer over deze topwerkgevers en de functies die we op dit moment bij ze open hebben staan.

Finance webinar

ING BANK

Denk je aan een Nederlandse bank, dan denk je al snel aan ING. Met een groot aanbod aan bank- en financiële diensten speelt ING een belangrijke rol in het vormgeven van moderne bankervaringen.

Jij kunt hier onderdeel van zijn. Als Financieel coach. Je bent dan verantwoordelijk voor het begeleiden en adviseren van klanten bij hun financiële beslissingen en helpt ze bij het opstellen van realistische financiële doelen.

Er is nog een optie om ING aan je cv toe te voegen, namelijk als Adviseur Wonen. Hier breng je de volledige persoonlijke financiële situatie van de klant in kaart. Om daarna advies te geven over een bestaande of nieuwe hypotheek en bijbehorende verzekeringen, betaalrekening en/of spaaropties.

ING BANK

VOLKSBANK

De Volksbank is het moederbedrijf van SNS, ASN Bank, RegioBank en BLG Wonen. Met ruim 3 miljoen klanten willen ze zich onderscheiden door hun maatschappelijke impact. En daarbij gaat bankieren over meer dan geld alleen. De bank ziet bankzaken als menszaken, en bankieren dus als mensenwerk.

Zo heeft de Volksbank verschillende klantgerichte functies. Direct beschikbaar. Denk hierbij aan in de richtingen sparen, beleggen, lenen, hypotheken (acceptatie, beheer, verstrekken en activeren) en verzekeringen. Meer hierover in het webinar.

VOLKSBANK

ACHMEA

Een verzekeraar waar je u tegen zegt. En dus straks ook tegen jouw cv als je voor dit bedrijf gaat. Achmea heeft wereldwijd 10 miljoen klanten. Als Verzekeringsadviseur Zakelijk ben jij er voor de groep Nederlandse ondernemers. Als ze meer willen weten over verzekeringen of polissen, bijvoorbeeld. Van zowel starters die nog geen klant zijn tot aan de doorgewinterde ondernemer die jarenlang een trouwe klant is. Jij weet ze straks allemaal goed te helpen.

Met bekende labels zoals Centraal Beheer, Interpolis, Zilveren Kruis en FBTO biedt Achmea allerlei producten en diensten aan, en dus ook een divers aanbod van functies. Rondom bijvoorbeeld hypotheken, sparen en beleggen, en schade- en pensioenverzekeringen. Je kunt er alle kanten op.

ACHMEA

Favourite vacancies (0)