business university:
ontwikkeltrajecten en trainingen

Skillboosters voor de jonge generatie werkenden

Bij YoungCapital NEXT geloven we dat je nooit bent uitgeleerd. Dat je alles kunt bereiken met een growth mindset en de juiste hulp. Daarom is er: de YoungCapital NEXT Business University. Een veelzijdig aanbod trainingen, masterclasses en persoonlijk ontwikkeltrajecten om young professionals een boost te geven. Hen de beste versie van zichzelf te laten worden. Voor een voorsprong op de rest van de generatie. En om organisaties naar een hoger niveau te tillen.

DAAROM BUSINESS UNIVERSITY VAN YC NEXT

  • Leer vanuit een growth mindset professioneel rebelleren
  • Voor de uitdagingen van young professionals
  • Ervaren, young-minded trainers die weten hoe je young professionals traint
  • Zowel meerdaagse ontwikkeltrajecten als  trainingen
  • Incompany op maat of individueel
  • Masterclasses B2B over de jonge generatie werkenden
Masterclasses over de jonge generatie

Masterclasses over de jonge generatie

Als doelgroepexpert weten we precies wat young professionals belangrijk vinden. Kennis die we graag delen, zodat jullie goed en lang met elkaar kunnen samenwerken. Daarom hebben we verschillende masterclasses klaar staan: over de toekomst van werk, het binden en boeien van jong talent, generatiemanagement en meer. Ook thema’s waar jouw organisatie mee te maken krijgt, komen aan bod. Van diversiteit en inclusiviteit tot leidinggeven op afstand.
Alles om het werk makkelijker te maken. De onderwerpen zijn afgestemd op jouw vragen en behoeften en de deelnemers zijn managers of HR-personeel.

Ervaren en young-minded trainers

Ervaren en young-minded trainers

Als doelgroepexpert met jarenlange ervaring weten we wat young professionals belangrijk vinden, wat hun uitdagingen zijn en hoe ze getraind willen worden. Met een gemiddelde leeftijd van 28 jaar zijn we bovendien zélf die doelgroep. Het zit in ons DNA. Net als de growth mindset: de overtuiging dat je alles kunt leren en fouten mag maken. Wil jij young professionals boeien én binden? Laat zien dat je de ontwikkeling van hun (soft) skills belangrijk vindt. Wij doen de rest.

Incompany of individueel

Incompany of individueel

Wij bieden onze trainingen incompany op maat aan. Het trainingstraject sluit aan op de gewenste behoefte, zodat de doelstellingen van de organisatie behaald kunnen worden. Daarnaast is het mogelijk om young professionals individueel aan een training te laten deelnemen. Alle trainingen kunnen fysiek, online of in een combinatie worden aangeboden.

Neem contact op

Meer weten over onze trainingen of een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel 020 - 653 1544, mail naar businessuniversity@next.youngcapital.nl of: