TAKE CHARGE

Training persoonlijk leiderschap

Met Take Charge leer je de leiding over je eigen leven (terug) te nemen. Je wordt je bewust van jouw drijfveren, talenten en je valkuilen. Je leert je eigen ineffectieve patronen herkennen en doorbreken, ontdekt wat weerstand met je doet, hoe je overkomt op anderen en hoe je effectiever kunt werken en communiceren. Je ervaart meer innerlijke rust en krijgt met minder moeite meer voor elkaar.

Interesse? Laat het ons vrijblijvend weten! Wij nemen graag de details met je door.

Werkgevers training

Wat ga je doen?

In zeven dagen, verspreid over 7 maanden, leer je jezelf door en door kennen. De tocht begint met je Insights Discovery-profiel, dat je inzicht geeft in je krachten en valkuilen. Je gaat mondeling én fysiek met je kwetsbaarheden aan de slag om patronen te doorbreken. Je leert effectieve communicatietechnieken en oefent moeilijke situaties uit de praktijk met acteurs. Na zeven maanden sta je een stuk sterker in je schoenen.

5 trainingsdagen

7 Trainingsdagen

Leiderschapstheorie

Patronen doorbreken

Opdrachten en feedback

Werkboek en handouts

Oefenen met acteurs

Oefenen met acteurs

Werkgevers training

Wat vragen wij van jou?

Je wilt niet alleen op de trainingsdagen het beste uit jezelf halen, maar continu. Ook dat is persoonlijk leiderschap. Daarom houden we je tijdens de zeven trainingsmaanden aansprakelijk voor je eigen ontwikkeling op de volgende manieren:

 • Je werkt samen in een klein team.
 • Je kiest een buddy, met wie je nauw contact houdt.
 • We maken een WhatsApp-groep met je medecursisten.
 • Je kiest twee leermeesters uit voor een interview + verslag.
 • Je kiest twee stakeholders, één uit je privéleven en één op je werk. Met hen plan je voortgangsgesprekken in.

Programma:

Lees hier wat je kunt verwachten in de zeven trainingsdagen, die verspreid worden over een halfjaar.


 • Dag 1: kick-off

  Tijdens deze kick-off leer je alle personages kennen. Jezelf, de anderen, maar ook het traject. Iedereen krijgt vandaag zijn Insights Discovery Profiel: een kleurenmodel gecombineerd met jouw karakter. Kortom: meer inzicht in jezelf en in anderen.


 • Dag 2 & 3: jouw script

  In deze twee dagen duik je diep in jezelf. Wie ben je? Wat zijn je krachten en wat je zwaktes? In je script formuleer jij je normen, waarden en voorkeursrollen, waarmee je leerdoel helder wordt. Hoe wil jij jouw talenten ontwikkelen, waar komen die het beste tot hun recht en wat moet je daarvoor leren?


 • Dag 4: intervisiebijeenkomst

  Je duikt met een klein groepje head first in een praktijksituatie die je lastig vond en niet hebt kunnen oplossen. Samen bedenken jullie een aanpak. Je leert zowel van je eigen case als van die van de rest.


 • Dag 5 & 6: jij en je publiek

  In deze twee dagen leer je zo effectief mogelijk te communiceren. Want om te groeien, heb je anderen nodig. Hoe krijg je mensen met je mee? Hoe ga jij om met anderen en wat voor indruk laat je achter? Oefen gesprekken die je lastig vindt met een trainingsacteur.


 • Dag 7: try-outs

  Vandaag vertel je aan de anderen wat Take Charge jou heeft gebracht. Wat heb je geleerd op het gebied van persoonlijk leiderschap en waar kun je nóg meer aandacht aan besteden? Iedereen mag twee mensen uitnodigen voor de try-outs.

Prijzen en trainingsdata

Je kunt je individueel inschrijven voor deze training op een door ons bepaalde locatie, maar we komen ook met liefde bij jouw bedrijf de training geven aan een groep van acht tot twaalf personen. Hieronder vind je de prijzen en voor de individuele inschrijving ook de eerstvolgende trainingsdata.

Incompany

Prijs

€ 15.775,-

Voor maximaal 12 deelnemers

Inclusief: Materiaal, kennismaking, voorbereiding en evaluatie

Exclusief: BTW, reiskosten trainer en arrangementskosten

Data: De trainingsdata stemmen we samen af

Locatie: In overleg

Open inschrijving

Prijs

€ 2.499,-

Per persoon

Inclusief: Materiaal- en arrangementskosten

Exclusief: BTW en eventuele overnachtingen

Data: De trainingsdata stemmen we samen af

Locatie: Conferentiecentrum Kaap Doorn in Doorn

Ik heb interesse