KIES VOOR EEN
SALESTRAINEESHIP

Betaalde opleiding tot salesspecialist

Dus jij wilt je salesskills verder ontwikkelen, maar je bent meer van de praktijk dan van de theorie? Welkom bij dit traineeship. Wij geloven dat je het meeste leert door te doen. Dus ga je fulltime aan het werk bij een leuk bedrijf en krijg je zo nu en dan training om je skills te verbeteren. En ja, daar staat natuurlijk salaris tegenover. Iets voor jou? Kijk welke bedrijven jou als salestrainee willen hebben!

sales traineeship

Leren door te doen

Pitchen, presenteren en (vergeef ons de zakenterm) 'stakeholders managen'. Met dit traineeship spijker je jouw salestechnieken bij. Je brengt je kennis direct in de praktijk bij het bedrijf dat je hebt gekozen. Daar ga je fulltime aan de slag, want we weten allebei dat je sales gewoon moet dóen om er beter in te worden.

Check onze Sales traineeships

Krijg meer voor elkaar

Zeker in de sales is het belangrijk dat je jezelf goed kent. Want hoe zelfverzekerder je bent, hoe overtuigender je overkomt. Weet jij waar je nog aan kunt werken? Misschien denk je nu van wel, maar in ons persoonlijke leiderschapsprogramma graaf je dieper. Je krijgt geheid nieuwe inzichten, die je kunt delen met je persoonlijke coach. Zo krijg je op termijn meer voor elkaar met minder moeite.

Waarom een traineeship sales?

  • Binnenkomen bij de grootste bedrijven
  • Je salesskills verbeteren met de beste trainers
  • Leren en werken tegelijk
  • Goede primaire en secundaire voorwaarden
  • Persoonlijke groei door intensieve coaching
  • Géén kosten, wél salaris

Dit zeggen onze trainees

Ga aan de slag bij

Check alle salestraineeships

Enthousiast over ons sales traineeship? Nice! Bekijk dan ons actuele aanbod via de button.