KIES HET TRAINEESHIP
ONLINE MARKETING

Betaalde opleiding tot online-marketingspecialist

Heb jij je opleiding (bijna) afgerond en wil je de online marketing in? Dan is de kans groot dat je nog een hoop praktische skills moet leren voordat je aan de slag kunt. Zeker als je iets hebt gestudeerd dat niet zoveel met online marketing te maken heeft. Jouw studierichting vinden wij niet zo belangrijk. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen met de juiste motivatie kan leren, en helpen je aan de juiste skills én een baan. Ben jij klaar om leren met werken te combineren? Lees de vacatures hieronder eens door om te zien of er een traineeship voor je bij zit.

online marketing traineeship

Zo werkt het traineeship

In twee maanden brengen we je de belangrijkste skills op online-marketinggebied bij, leer je werken met de nieuwste technieken en haal je erkende certificaten. Dan ben je klaar om aan het werk te gaan. Wij geloven dat je het meest leert in de praktijk, dus werk je fulltime en krijg je af en toe een training. Naast vakinhoud staat ook persoonlijke ontwikkeling op het programma. Anderhalf jaar later ben je klaar en kun je in dienst bij je opdrachtgever of zelfverzekerd als online marketingspecialist solliciteren.

Check onze traineeships online marketing

Helaas!

Geen Online Marketing traineeships gevonden

Sterker in je schoenen

Analytics kunnen dromen brengt je een heel eind, maar de laatste stappen naar succes leg je af op karakter. Daarom krijg je van ons een persoonlijk ontwikkelingstraject, waarin je jezelf door en door leert kennen. Leer effectiever communiceren, je grenzen aangeven, omgaan met weerstand en nog veel meer.

online marketing traineeship

Waarom een traineeship online marketing?

  • De nieuwste digital skills leren
  • Doorleren en werken tegelijk
  • Binnenkomen bij de grootste bedrijven
  • Belangrijke certificaten halen
  • Persoonlijke groei dankzij intensieve coaching
  • Géén kosten, wél salaris.

Persoonlijke aandacht

Je bent wel veel bezig met cijfers, maar zelf moet je geen nummertje worden. Daarom houden wij kleine klassen aan, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt. Daarnaast krijg je een persoonlijke coach toegewezen, die er is voor al je vragen, problemen en successen.

Wil je weten of een traineeship iets voor jou is? Check de video hiernaast.

Dit zeggen onze trainees

Ga aan de slag bij

Check alle online marketing traineeships

Enthousiast en klaar om je aan te melden? Mooi. Bekijk dan ons actuele aanbod via de button.