GRATIS PERSOONLIJKHEIDSTEST
YOUNGCAPITAL NEXT

Kom achter jouw talenten met de gratis persoonlijkheidstest

YoungCapital NEXT gelooft dat je ‘zachte’ vaardigheden, zoals je empathisch vermogen en de manier waarop je communiceert, net zo belangrijk zijn in je carrière als je vakinhoudelijke skills. Dat je pas écht een verschil maakt op de werkvloer als je weet waar je persoonlijke krachten en zwaktes liggen. En dat is precies wat je leert van de YoungCapital NEXT-persoonlijkheidstest. Na de test ontvang je een uitgebreid rapport met daarin jouw talenten, je ideale werkomgeving en twee rollen waarin jij waarschijnlijk het beste tot je recht komt. De persoonlijkheidstest duurt hooguit een halfuur en is helemaal gratis. Het enige wat je hoeft te doen, is inloggen of een profiel aanmaken, en je kunt aan de slag. Klik op onderstaande link en maak de test op YoungCapital.nl.

Talentscan

Hoe werkt de persoonlijkheidstest?

Tijdens de test beantwoord je driehonderd vragen verspreid over vijf onderdelen. Elk onderdeel richt zich op een ander stukje van je persoonlijkheid. Bij het onderdeel ‘Persoonlijkheid’ laat je bijvoorbeeld jouw goede eigenschappen weten en welke punten je kunt verbeteren. Bij ‘Waardenvragenlijst’ krijg je stellingen te zien. Geen enkel antwoord is fout. De test is helemaal gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en je kunt tijdens het maken stoppen en later weer doorgaan.

Talentscan

En dan: de resultaten

Nadat je de test hebt afgerond, worden je antwoorden geanalyseerd en ontvang je een rapport met uitgebreide uitleg. Hierin staat welke twee rollen goed bij je passen, zeven kernwoorden die jou het beste omschrijven en je ideale werkomgeving. Ook zie je een analyse van jouw veranderkracht (hoe je naar de wereld kijkt) op basis van drive, zelfvertrouwen, mindset en zelfmanagement. Met al deze resultaten kun jij kijken welke baan, opleiding of traineeship goed met jouw persoonlijkheid en kwaliteiten matcht.

Vragen over YoungCapital NEXT?

We hebben de belangrijkste vragen en antwoorden voor je op een rijtje gezet in een FAQ. Staat je vraag er niet tussen? Bel ons gerust op 020-653 1544.