BUSINESS IT & MANAGEMENT

Kickstart jouw carrière in business IT & management

Ben jij geïnteresseerd in business IT & management? Grote kans dat je snel een leuke baan vindt in dit vakgebied, want een goede afstemming tussen IT, organisaties en medewerkers wordt steeds belangrijker in het bedrijfsleven. Bij YoungCapital NEXT spelen wij in op deze vraag naar goed opgeleide business IT’ers met de hbo-IT-opleiding Bedrijfskundige Informatica.

Iets voor jou? Kom meer over deze opleiding te weten tijdens onze open dag of schrijf je direct in.

Business IT & management: werken & leren tegelijk

Dat er in het bedrijfsleven veel vraag is naar kundige programmeurs is inmiddels wel duidelijk. Maar IT is veel meer dan dat. Organisaties investeren bijvoorbeeld steeds vaker in een goedwerkend informatiesysteem om data slimmer te beheren, projecten soepeler te laten verlopen en efficiënter te werken. Vandaar dat er een steeds grotere behoefte is aan mensen die zijn opgeleid op het gebied van business IT & management. Daarbij draait het niet om programmeren, maar vooral om wat IT doet. Hoe kunnen IT-systemen bijvoorbeeld slim worden ingezet in het bedrijfsleven? En welke creatieve ideeën zijn er te verzinnen voor bestaande IT-problemen op de werkvloer? Dat en meer staat centraal in onze hbo-IT-opleiding. Jij leert hoe je de koppeling maakt tussen IT en bedrijfskunde en studeert af als expert op het gebied van informatiemanagement.

Bedrijfskundige Informatica bij YoungCapital NEXT

Als jij wilt leren hoe IT en business elkaar versterken, kun je een hbo-business IT & management-opleiding volgen aan een reguliere hogeschool. Of je kiest voor de hbo-IT-opleiding Bedrijfskundige Informatica van YoungCapital NEXT, want bij ons ligt de focus vooral op de praktijk. Om je studiepunten te halen, volg je colleges, maak je tentamens en schrijf je een scriptie. Maar je zit slechts één dag per week in de studiebanken. De overige vier dagen ga je in de praktijk met software aan de slag bij een klant van AFAS. Zo doe je direct werkervaring op en leer je de nieuwste skills die worden gebruikt in het werkveld. Juist binnen business IT & management, waar de ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen, is dit essentieel. Bovendien betaal je bij YoungCapital NEXT géén studiekosten en ontvang je direct salaris.

Vragen over YoungCapital NEXT?

We hebben de belangrijkste vragen en antwoorden voor je op een rijtje gezet in een FAQ. Staat je vraag er niet tussen? Bel ons gerust op 020-653 1544.